Második gyerek után jobban megváltozik a test?
Mármint az első gyerek után nem híztam sokat, szoptatás után visszanyertem a régi alakom is.
A második gyereknél ez máshogy lesz?
Nem mintha ez lenne a legfontosabb, csak kíváncsi vagyok ki mit tapasztalt többedik gyerek kihordása/megszülése utàn?
Nem mindegy mekkora a különbség.
Első után simán minden tett nélkül visszafogytam
1,5év van köztük.
2. Után nem alakultam vissza..
1 év után untam meg..
Akkor összekaptam magam és fél év alatt leadtam nek csak azt, hanem még többet is.
Állîthatom, hogy jobban nézek ki, mint a gyerekek előtt.
Aztán most 2,5 év után megint vàrandós vagOk.
Azért kicsit siratom, amit elértem.
De majd újra összekapom
Magam
Ezt hogy érted, hogy nem mindegy a különbség?
Mennyit híztál az elsővel és mennyit a másodikkal?
Nekem rosszabb lett.
Az első szülés után 1 hónappal a súlyom 1 kilóval volt kevesebb, mint ahogyan teherbe estem, de rengeteg csíkom lett. Bár csak 4 hónapig szoptattam úgyahogy, a melleim teljesen megváltoztak, 2 jóindulattal félig teli tejeszacskóra emlékeztet amiket össze-vissza lehet hajtogatni és háton fekve oldalra folynak...
A 2. után folyamatosan híztam, kötényhasam lett, az egyik lábam 1 számmal nagyobb lett és sokkal jobban és büdösebbet izzadok
(7 éve változatlan a helyzet)
16 és 20 kg-ot
Azért mert hiába fogytam vissza, énslettem vékony, az izmom eltűnt igazából “skinny fat” lettem.
A 2. Alkalommal már erre a nem fittre lettem terhes… izmosodni nem nagyon volt kapacitásom és időm sem, főleg , hogy a szoptatást sem hagtam abba.
Tehát a különbség emiatt sem mindegy.
A kötényhas.. stria stb az inkább alkati kérdés szerintem.
Első után is visszafogytam pikk pakk, második után is.
Elsővel 8, masodikkal 6kg-t szedtem fel.
A hasam az, ami valtozott a gyerekek óta, illetve a csípőm.
Hiába vagyok kg-ra kevesebb, mint a gyerekek elött, a hasam és a csípőm "zsírosabb". Ott az összes feleslegem, és hiába a torna, nem megy le.
De ez már az első után is így volt, a második nem rontott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!