Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívnád a párod a szalagavatódra ha. ( többi lent)?
Én meghívnám. DE azért az érdekes, hogy soha sehova nem hív el. A szalagavató esetében arra is gondolnék, hogy lehet nem szereti, ha nézik tánc közben vagy nem szeret szerepelni.
Így viszont, tényleg valami nem működik köztetek. Lehet szégyell téged, nem tudom..Beszéld meg vele nyugodt körülmények között.
szülei nem utálnak? még az lehet egy ok...
vagy náluk, hogy működik a meghívó? mert nálunk a suliba 1 ember kap 8db-ot és azt ossza be ahogy akarja és azért csak a család az első. Vagy amit előttem említettek, lehet zavarba lenne, ha előtted kéne táncolnia.
De tényleg az is lehet, hogy szégyel. Barátainak bemutatott már? Közösségi oldalon van nála rólatok kép? 17/L
Ne hari az utcás vagyok!:)
Azt akartam neked mondani, hogy:hol szoktatok sétálgatni?netán csak a t6e házad körül vagy Ő hozzá is szoktatok menni?ha úgy érzed, hogy inkább a te környéketeken vagytok akkor szerintem nem akar senkinek be mutatni/barát/vagy nem akar valakivel össze futni/lány/!remélem érted?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!