Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj, hogy sokat fogdosom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy sokat fogdosom a fenekét?

Figyelt kérdés

Igazából a barátnőmnek nagyon jó segge van. Feszes, kerek, egyszerűen jó hozzáérni. Otthon, kettesben minden lehetséges alkalmat meg is találok arra, hogy a popsiját megsimogassam, megpaskoljam, megmarkolásszam, mert egyszerűen nagyon csábító a látvány. Pláne, hogy sokat flangál bugyiban.

Arra viszont figyelek, hogy ne akármikor taperoljam le. Nyilván egy érzelgős beszélgetés közepén például nem csapok a popsijára, meg amúgy máshol is szoktam cirógatni, szóval nem a feneke az egyetlen, ahol hozzáérek.

Viszont a legutóbb szóvá tette, hogy kicsit sok ez neki. Nem magyarázza meg, hogy miért, de egyre többször teszi szóvá, hogy ne csináljam. Mi lehet ennek az oka?

2024. júl. 20. 06:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
26. Tök mindegy, hány alkalommal csinálod, a barátnődnek sok. Ha szereted, akkor tartsd tiszteletben a kérését.
2024. júl. 20. 18:50
 32/35 anonim ***** válasza:
64%
Engem sosem zavarna, ha a párom ezt tenné, de valakit zavarhat, nem vagyunk egyformák. Valakit a túl sok ölelés zavarhat, valakit a túl sok puszi stb stb
2024. júl. 20. 19:12
 33/35 anonim ***** válasza:
80%
Az az oka, hogy krva idegesítő. Az én férjem is rászokott erre az utóbbi években és hiába kértem szépen, nem hagyta abba. Érted, úton útfélen meg voltam tapogatva, cici, popsi, bárhova mentem, elémállt és elkezdett fogdosni. Légyszívesebben felrúgtam volna, mert tudja, hogy gyűlölöm, ha fogdosnak, főleg ha korlátoznak a dolgaimban. Végül veszekedés lett belőle, hogy én nem egy tárgy vagyok, egy stresszlabda, akin ki lehet élni ezeket a gyerekes, tinisrácos dolgokat. Végül felfogta.
2024. júl. 20. 19:46
 34/35 anonim ***** válasza:
36%

Az én férjem is csinálta, és rohadtul idegesített. Aztán anyám felvilágosított, hogy a pasik ezt csinálják, és örüljek neki, mert ha már nem csinálja, akkor nem tetszem neki.

Amúgy most vagyok 48, és tényleg leszokott róla, kb. 20 év kellett hozzá.

2024. júl. 20. 22:26
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
Mert ne csak fogdosd hanem ujjazd is meg a seggét, ezt várja el.
2024. júl. 21. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!