Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy sokat fogdosom a fenekét?
Igazából a barátnőmnek nagyon jó segge van. Feszes, kerek, egyszerűen jó hozzáérni. Otthon, kettesben minden lehetséges alkalmat meg is találok arra, hogy a popsiját megsimogassam, megpaskoljam, megmarkolásszam, mert egyszerűen nagyon csábító a látvány. Pláne, hogy sokat flangál bugyiban.
Arra viszont figyelek, hogy ne akármikor taperoljam le. Nyilván egy érzelgős beszélgetés közepén például nem csapok a popsijára, meg amúgy máshol is szoktam cirógatni, szóval nem a feneke az egyetlen, ahol hozzáérek.
Viszont a legutóbb szóvá tette, hogy kicsit sok ez neki. Nem magyarázza meg, hogy miért, de egyre többször teszi szóvá, hogy ne csináljam. Mi lehet ennek az oka?
Lehet fáj már neki, egyik barátnőm is volt már így. Ne csináljam mert már tényleg fáj neki 🤣🤣🤣
Ez mondjuk valid ok.
Vagy csak azt hiszi, állandóan kívánod. Ami lehet úgy jön le neki, csak a szex miatt vagy vele. Nemtudom, beszéld meg vele.
Ha úgy van, próbáld meg kevesebbet taperolni.
Barátnőm amúgy nagyon szerette annak ellenére, hogy már fájt neki 🤣 még ö tolta állandóan a fenekét nekem akkor is mikor csak pihentünk.
Szóval ki érti ezt, nők . 🤣
Szerintem nem szerelmes. Ha szeretsz valakit, akkor nem utasítod vissza a közeledését, vagy amikor nyilvánvalóan kíván. Pont inkább örülsz neki. Ha szeretek valakit, akkor nem fogom leforrázni azzal, hogy irritál és hagyjon békén.
Itt lehet, hogy nem a fenék a probléma. Próbáld ki a kezével, vagy a hátával. Ha az is idegesíteni fogja, akkor más a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!