Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj, hogy sokat fogdosom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy sokat fogdosom a fenekét?

Figyelt kérdés

Igazából a barátnőmnek nagyon jó segge van. Feszes, kerek, egyszerűen jó hozzáérni. Otthon, kettesben minden lehetséges alkalmat meg is találok arra, hogy a popsiját megsimogassam, megpaskoljam, megmarkolásszam, mert egyszerűen nagyon csábító a látvány. Pláne, hogy sokat flangál bugyiban.

Arra viszont figyelek, hogy ne akármikor taperoljam le. Nyilván egy érzelgős beszélgetés közepén például nem csapok a popsijára, meg amúgy máshol is szoktam cirógatni, szóval nem a feneke az egyetlen, ahol hozzáérek.

Viszont a legutóbb szóvá tette, hogy kicsit sok ez neki. Nem magyarázza meg, hogy miért, de egyre többször teszi szóvá, hogy ne csináljam. Mi lehet ennek az oka?

júl. 20. 06:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Szegény csajszi ezt most egy olyan pasitól várja, akinek a szókincse épp csak túllépi az ungabungát…csodát ne várjon.

júl. 20. 09:43
 22/35 A kérdező kommentje:

#21 Bocs, de nem az egész kapcsolatomról írtam, hanem a problémás pontról.

Nem tudom, hogy honnan veszi mindenki, hogy csak taperolni szoktam a barátnőmet és semmi más...

júl. 20. 10:00
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
"minden lehetséges alkalmat meg is találok arra, hogy a popsiját megsimogassam" hacsak nem túloztál, ez elég árulkodó. Kicsit fogd vissza magad és viselkedj emberként (nem majomként),
júl. 20. 10:05
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pasik nem szeretik, ha a barátnőjük állatondóan fogdosná a péniszüket vagy a bicepszüket.

Ha nem is keresünk más indokot, egyszerűen idegesítővé tud válni, hogy valaki szó szerint a seggünkben van folyamatosan.

júl. 20. 10:24
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Sokat flangál bugyiban!

Öltözzön fel :)

Kérdező, egyszerű, taperold a fenekét kevesebbszer. Ha minden más okés, ezen a problémán könnyen lehet javítani.

Nálunk is ugyanez van.

júl. 20. 10:56
 26/35 A kérdező kommentje:
#23 Azért az elég szubjektív, hogy mit találok "minden lehetséges alkalomnak". Ez azért nem azt takarja, legalábbis nálam, hogy mintha hozzáragasztották volna a tenyeremet az ő popsijához. Ölelgetni, puszilgatni többször szoktam, mint tapizni.
júl. 20. 11:09
 27/35 anonim ***** válasza:
87%
Ezt még olvasni is idegesítő volt. Volt ilyen seggfogdosós kétbites pasim, engem rohadtul irritált és elvette a kedvem a szextől is. Semmi vonzó nincs ebben a viselkedésben, FYI
júl. 20. 11:39
 28/35 anonim ***** válasza:
51%
Én elhiszem, hogy nem eléggé sűrűn taperolod, de azt is, hogy lehet kellemetlen egy idő után. Az én párom ugyanúgy seggmániás és ha lehet ugyanazt csinálja mint te. De volt már rá példa, hogy nem esik jól, most hagyjon és nem haragudott meg érte mert tudja, hogy attól még szeretem. Lehet nálatok is csak ennyiből áll az egész.
júl. 20. 11:39
 29/35 anonim ***** válasza:
14%
Húha, tapogatja.. milyen gusztustalan 🤣👏
júl. 20. 13:59
 30/35 anonim ***** válasza:
53%
Az a baj ezzel a túlanalizált világgal, hogy mindenki neki tetsző analízist akar kapni ilyen hótegyszerű dolgokról.
júl. 20. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!