Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy sokat fogdosom a fenekét?
Igazából a barátnőmnek nagyon jó segge van. Feszes, kerek, egyszerűen jó hozzáérni. Otthon, kettesben minden lehetséges alkalmat meg is találok arra, hogy a popsiját megsimogassam, megpaskoljam, megmarkolásszam, mert egyszerűen nagyon csábító a látvány. Pláne, hogy sokat flangál bugyiban.
Arra viszont figyelek, hogy ne akármikor taperoljam le. Nyilván egy érzelgős beszélgetés közepén például nem csapok a popsijára, meg amúgy máshol is szoktam cirógatni, szóval nem a feneke az egyetlen, ahol hozzáérek.
Viszont a legutóbb szóvá tette, hogy kicsit sok ez neki. Nem magyarázza meg, hogy miért, de egyre többször teszi szóvá, hogy ne csináljam. Mi lehet ennek az oka?
Szegény csajszi ezt most egy olyan pasitól várja, akinek a szókincse épp csak túllépi az ungabungát…csodát ne várjon.
#21 Bocs, de nem az egész kapcsolatomról írtam, hanem a problémás pontról.
Nem tudom, hogy honnan veszi mindenki, hogy csak taperolni szoktam a barátnőmet és semmi más...
Szerintem a pasik nem szeretik, ha a barátnőjük állatondóan fogdosná a péniszüket vagy a bicepszüket.
Ha nem is keresünk más indokot, egyszerűen idegesítővé tud válni, hogy valaki szó szerint a seggünkben van folyamatosan.
Sokat flangál bugyiban!
Öltözzön fel :)
Kérdező, egyszerű, taperold a fenekét kevesebbszer. Ha minden más okés, ezen a problémán könnyen lehet javítani.
Nálunk is ugyanez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!