Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj, hogy sokat fogdosom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy sokat fogdosom a fenekét?

Figyelt kérdés

Igazából a barátnőmnek nagyon jó segge van. Feszes, kerek, egyszerűen jó hozzáérni. Otthon, kettesben minden lehetséges alkalmat meg is találok arra, hogy a popsiját megsimogassam, megpaskoljam, megmarkolásszam, mert egyszerűen nagyon csábító a látvány. Pláne, hogy sokat flangál bugyiban.

Arra viszont figyelek, hogy ne akármikor taperoljam le. Nyilván egy érzelgős beszélgetés közepén például nem csapok a popsijára, meg amúgy máshol is szoktam cirógatni, szóval nem a feneke az egyetlen, ahol hozzáérek.

Viszont a legutóbb szóvá tette, hogy kicsit sok ez neki. Nem magyarázza meg, hogy miért, de egyre többször teszi szóvá, hogy ne csináljam. Mi lehet ennek az oka?

júl. 20. 06:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert kellemetlenül érzi magát. Az ő teste, hadd döntse már el ő, hogy mikor nyúlhatsz hozzá!
júl. 20. 07:50
 12/35 anonim ***** válasza:
88%
Azon tényleg meg kell sertődni, hogy szólok, hogy zavar a fogdosás?
júl. 20. 08:02
 13/35 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is merült már fel a taperolás mint probléma a kapcsolatban. Volt párom ugyanígy nem értette, mert "nem hogy örülnék, hogy vonzónak talál".

Egyszerűen sima szexuális tárgynak éreztem magam, mikor az érintések 90%-a szexuális töltetű volt. Egy ölelés se maradhatot sima ölelés, kedves szeretet kifejezés, neeeeem meg kellett taperolni közbe. Egy ponton túl nagyon úgy festet, hogy csak dugni vagyok jó, de arra bizony nagyon.

Ha zavarja, akkor egyszerűen ne csináld ennyit.

júl. 20. 08:03
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
Mi lenne, ha valaki folyamatosan matatna rajtad? Szerintem is lehet idegesítő! Hagyd már kicsit egymagában létezni a lakásban... Egyértelműen elmondta, mire van szüksége, vedd vissza ezeket a műveleteket, ha kicsit is érdekes, hogy neki hogy komfortos, nem csak magadra gondolsz...
júl. 20. 08:18
 15/35 anonim ***** válasza:
90%
Ez már szánalmas kategória ami a viselkedést illeti, a másik félnek pedig valóban nagyon irritáló lehet.
júl. 20. 08:27
 16/35 anonim ***** válasza:
68%
Ő mennyire ölelkezős típus? Mert lehet hogy semennyire.
júl. 20. 08:37
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem egy húsdarab, te mit szólnál, ha folyton rámarkolna a farkadra, akármit csinálsz, meg a seggedet paskolgatná? Megalázó egy bizonyos szint felett. Nekem is kerek feszes a popsim, sokat is kondizok, mégsem olyan tajparaszt a barátom, hogy folyton azt fogdosná. Ennél sokkal jobban tisztel és nem egy proli.
júl. 20. 09:00
 18/35 anonim ***** válasza:
97%
#13 ezt osztom, nekem is volt ilyen pasim, egy idő után marhára irritáló volt, meg minden nap munka után egyből rámmászott, már undorom volt a szex gondolatától, mert valami napi kötelező feladatnak éreztem. Mintha le se szarta volna, hogy nekem van-e kedvem hozzá, egyes pasik azt hiszik, hogy ha barátnőjük van, akkor full accesst kapnak a testéhez és már ők rendelkeznek vele. Hát nagyon nem.
júl. 20. 09:07
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Mert neki ilyen sokszor nem kellemes, és zavarja. Ennyi. Engem is zavart, amikor az exem folyton a mellemet baszkurálta, mert 1) úgy éreztem, hogy a mellemet jobban szereti, mint engem, 2) szükségem van néha egy kis levegőre fizikai kontaktus nélkül, én így vagyok összetéve.
júl. 20. 09:17
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Valoszinuleg szeretne azt erezni egy kapcsolatban, hogy o nem egy segg-mell-vagina husdarab hanem egy emberi leny akit tisztel a partnere.
júl. 20. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!