Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy sokat fogdosom a fenekét?
Igazából a barátnőmnek nagyon jó segge van. Feszes, kerek, egyszerűen jó hozzáérni. Otthon, kettesben minden lehetséges alkalmat meg is találok arra, hogy a popsiját megsimogassam, megpaskoljam, megmarkolásszam, mert egyszerűen nagyon csábító a látvány. Pláne, hogy sokat flangál bugyiban.
Arra viszont figyelek, hogy ne akármikor taperoljam le. Nyilván egy érzelgős beszélgetés közepén például nem csapok a popsijára, meg amúgy máshol is szoktam cirógatni, szóval nem a feneke az egyetlen, ahol hozzáérek.
Viszont a legutóbb szóvá tette, hogy kicsit sok ez neki. Nem magyarázza meg, hogy miért, de egyre többször teszi szóvá, hogy ne csináljam. Mi lehet ennek az oka?
Nekem is merült már fel a taperolás mint probléma a kapcsolatban. Volt párom ugyanígy nem értette, mert "nem hogy örülnék, hogy vonzónak talál".
Egyszerűen sima szexuális tárgynak éreztem magam, mikor az érintések 90%-a szexuális töltetű volt. Egy ölelés se maradhatot sima ölelés, kedves szeretet kifejezés, neeeeem meg kellett taperolni közbe. Egy ponton túl nagyon úgy festet, hogy csak dugni vagyok jó, de arra bizony nagyon.
Ha zavarja, akkor egyszerűen ne csináld ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!