Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az szerelem? (Alul)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonika00 kérdése:

Szerintetek az szerelem? (Alul)

Figyelt kérdés
Sokat beszélgetünk régen és mostanság furán viselkedik velem. Pl Nem beszél velem csak más lányokat fogdos meg beszélget velük. De órákon folyton engem néz mikor hátrafordulok mert hátamögöt a barátnőim vannak akkor azt látom hogy mosolyogva néz és mikor észreveszi hogy látom elnéz és megy oda más lányokhoz és néz hogy figyelem-e?De ha az osztályba csúfolnak megvéd.És szerintem kicsit H*lye de ezt nem mondom mert áá mind 1.Na szerintetek szerelmes belém vagy nem?

#fiú #furcsa viselkedés #fogdosós fiú #folyton nézz
2013. febr. 24. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
mi a p.icsáról beszélsz te itt?
2013. febr. 24. 13:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Olvasd el figyelmesen
2013. febr. 24. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
még nem tudja a kis ember
2013. febr. 24. 13:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Na de most kommolyan ez szerelem vagy nem.Akki nem érti röviden annyi hogy folyton engem néz de más lányokall van most szerelmes belém vagy nem?
2013. febr. 24. 14:47
 5/6 anonim válasza:
Szerintem egyértelmüen tetszel neki csak nem biztos benne hogy neked is tetszik ő igy megprobál féltékennyé tenni!! Szerintem ha nem is szerelmes beléd de tuti hogy tetszel neki :D
2013. febr. 27. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszike (aki utoljára irt annak küldöm)
2013. febr. 28. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!