Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal hamarosan 1 évesek leszünk. Mi lenne az ideális ajándék? Szerintetek? Értelmes válaszokat szeretnék, és nem túl hétköznapi ötleteket. Még nem tudom mennyi pénzt szánnék rá, de olyan 5-7000-nél nem többet. Mit adhatnék neki? 17/L
És mondjuk szerintetek egy közös képes falióra? :)
Az első kommentelőnek: jó ötlet a közös kiruccanás, vagy romantikus nap arról közös kép, de nekünk szinte minden nap romantika együtt, mivel heti 5 alkalommal találkozunk, és közös képünk is annyi van már, hogy betelne vele egy album.. :)
Debrecenben szerintetek hol tudnánk eltölteni egy kellemes, romantikus napot? :) Azt szeretném igazából, ha a nap is emlékezetes lenne, és maga az ajándék is.
A második kommentelőnek: Elutazni nem igazán tudunk, a szülők miatt.. :(( De azért köszönöm.. :)
Ha ez segít bolondok napján lesz az évfordulónk, és az tényleg a mi napunk..a két bolondé :)
Nagyon tetszik ez az ötlet, de mostanság mit tehetnék bele?
Írtam verseket neki, az év során, és néha néha levezettem a naplóba egy pár sort rólunk, és rengeteg közös képünk van, de nem is tudom, hogy ideális lenne e mivel nem élünk még együtt, és kérdéses lenne, hogy ki mikor tesz bele valamit, vagy vesz ki, vagy hogy kinél legyen..tanácstalan vagyok :(
hogy ha olyan sok közös képetek van, akkor miért nem csináltatsz egy scapbook-ot? :)
Vagy bármi olyan ajándékot ami fotóval kapcsolatos? ( írd be google-be, hogy fényképes ajándékok és nagyon sok ötlet kint lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!