Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy fog alakulni a történet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fog alakulni a történet szerintetek?

Figyelt kérdés
Az életem kb mint egy többestés mozifilm. Pár dolgot sajnos le sem írhatok..az inkognito miatt..túlságosan specifikus. 19 évesen lettem szerelmes életemben először a legelső párkapcsolatomba, akit az egyetemen ismertem meg, egy szakra jártunk. Ő szűz volt még mikor összejöttünk, én már nem. Az első csókja is én voltam. A suli összes éve alatt együtt jártunk. Ezalatt nagyon sok minden történt. Volt hogy válságba is jutott a kapcsolat,de megmentettük. Ő egy teljesen más családból jön mint én, a szülei együtt vannak, és nagyon közeli, bizalmas, jó a kapcsolatuk. Nagyon jómódúak. Az én családom nem értelmiségi. Apám ügyeskedéssel sok pénzhez jutott egy időben és akkor jól ment..de az egyetem közepe felé ez a helyzet már nem állt fenn. Viszont piszkos ügyekbe keveredett, megcsalta, félrevezette és elvált anyámtól akit ez egy depressziós idegronccsá tett. Annyira komolyak voltak a problémák otthon nálam, hogy ez kihatott a lelkivilágomra, viselkedésemre. Pánikbetegség tüneteit véltem felfedezni magamon. A párom nem nagyon tudta kezelni a helyzetet és semmiképp sem tudott segíteni, viszont a két családi háttér közötti különbség szörnyen kiéleződött. Ő még tovább tanult külföldön,a szüleim addigra nekem ezt már nem tudták anyagilag állni. 1 évre kiment a párom külföldre, én meg itt maradtam a zavaromban és el akartam menekülni otthonról. Végül én is külföldre mentem. Ott rossz társaságba keveredtem. Amikor rövid időre a párom hazajött, nem értettük meg egymást, teljesen le voltam terhelve, zavart voltam, és nem volt segítségem. Szakítottunk és én lefeküdtem valakivel. Ezt később bevallottam neki. Ő összetört. Nem jött vissza hozzám és telefonon véglegesnek tűnő búcsút intett. Ekkor én törtem össze. Később 1 hónappal megismerkedtem egy nálam jóval idősebb úriemberrel külföldön. Erősen udvarolt, és lassan elkezdtem érdeklődni iránta de ami a legfontosabb: vigyázott rám. úgy ahogy kezdtem biztonságban érezni magam, törődött velem. Viszont kb 2 hónap csönd után az expárom megjelent és újra akarta kezdeni. Találkoztunk. Iszonyatosan össze voltam zavarodva. Egy új élet már épphogy beköszöntött, de a régi is kellett volna. Illetve ő. Akartam is és nem is. És akkor egyszer az eszemre hallgattam. Azóta a külföldi úriemberrel kapcsolatom van, ő pedig szintén talált egy új kapcsolatot. Azt írja boldog és hogy nekem köszönheti hogy megtalálta önmagát és már mást, ezt a lányt szereti.Tudom hogy akkor a körülmények és az életem tükrében jó döntést hoztam mert fejődés szempontjából szükségem volt rá. De..ő volt a nagy szerelem az életemben. Mi lesz még ezután? mi lesz ebből? mit gondoltok, mit tennétek? Ti maradnátok azzal aki vigyáz, gondoskodik, nagyon szeret, és te is bár nem ugyanazzal a szerelemmel, vagy mennétek az után aki a felkavaró-megbénító szerelem volt?

2013. febr. 23. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Kérdés az, hogy mennyi jövőd van az idősebb úriemberrel, mert az exeddel már nem lesz normális kapcsolatod, soha.

Ha mégis visszamennél hozzá, pár nap hawaii után minden

rosszabb és rosszabb lenne, nem bírnátok sokáig.

2013. febr. 23. 23:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen mennék a felkavaró-megbénító szerelem után.
2013. febr. 23. 23:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, előző. Örülök ha minél több véleményt kapok. Most nagy szükségem van arra hogy lássam más erre mit mond. (a megadott információkból persze)
2013. febr. 24. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
De azért ne szakítsd szét az exedéket,inkább egy kicsit "ülj a seggeden" és ne akarj mindenképpen valakit.
2013. febr. 24. 00:00
 5/8 anonim ***** válasza:

már döntöttél, amikor elengedted.

én mindenképpen megpróbálnék a mostani kapcsolatomra koncentrálni, a régit meg kizárni - hátha egy idő múlva nem csak bizalom és ragaszkodás alakul ki, hanem mély szeretet is a másik férfi iránt.

ami volt, elmúlt - a nagy, szép szerelmek nem biztos hogy azok maradnak, ha beteljesülnek és lehet az ember élete akkor is boldog, ha lángoló érzelmek helyett a nyugodtabb, biztosabb dolgot választja.

2013. febr. 24. 00:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Pontosan ezek a gondolatok járnak a fejemben, mindannyiótok véleménye átsuhan az agyamon, az összes teória és megközelítés. Aztán persze felteszem a kérdést hogy miért foglalkoztat ez még mindig? miért jön elő egyáltalán? ez 2 éve történt. egyébként 5 évig voltunk együtt. Az hogy rendszeres időközönként eszembe jut és fáj hogy elszakadtunk az felveti bennem a kérdést hogy tényleg jól döntöttem-e..érzelmi szempontból.
2013. febr. 24. 00:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a bizalom, ragaszkodás, mély szeretet blabla soha nem tehet igazán boldoggá, egy darabka mindig hiányozni fog. Csak akkor legyél valakivel, ha tényleg szerelmes vagy belé, legyen az az exed, vagy egy új pasi, aki megdobogtatja a szíved. Csak ne legyél megalkuvó, ne elégedj meg ennél kevesebbel, ne add le a szintet érzelmileg! Bár ez csak az én véleményem, én tanácsom. Szerintem sokan nem így élnek, hanem bemesélnek maguknak dolgokat, mert félnek a kudarctól, vagy az egyedülléttől, így megelégednek egy valakivel akivel langyosan ragaszkodnak egymáshoz. Ezért van annyi fojtott lelkű, boldogtalan ember. Lehet, hogy rossz a meglátásom, de erősen hiszem egyelőre, hogy így van, ahogy leírtam. :)
2013. febr. 24. 00:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán újra akarhatja valaki a kapcsolatot így és ezek után? Amikor kerekperec megmondja hogy szerelmes az új barátnőbe? Megmondom őszintén én úgy gondolom hogy mennyire lesz tartós a kapcsolatuk az szintén az idő függvénye mint mindenki másnál. Vagy tönkre megy, vagy családot alapít vele, vagy azután megy tönkre vagy kitart mellette. Szóval ha ezt nézzük, bármi lehetséges. Kiderülni meg csak akkor tud ha ez véget ér vele én meg a közelben vagyok akkortájt és találkozgatunk is nem csak emailezünk. És ha megint megfogja őt bennem valami. Őszintén sokszor azon is elgondolkozom, ha ez a részéről is olyan különleges és a nagy szerelem volt akkor minimum neki is kellene hogy maradjanak kérdések meg gondolatok magában rólam még évek után is. nem?
2013. febr. 24. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!