Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány, most februárban lettünk volna együtt 5 éve. Nagyon komoly volt a kapcsolat, idén össze is akartunk költözni (egyetemisták vagyunk még mindketten, 16 volt, én 18 mikor összejöttünk). Az 5 éves évfordulónkra jegygyűrűt vettem neki. Csakhogy január 31-én közölte velem, hogy szakítani akar. Indokként sok mindent felsorolt (még élni akar, elmúlt a szerelem, nekem ugye még állásom sincs), de ennek ellenére szépen váltunk el. Azonban én nem tudom (akarom) elfelejteni, szeretném visszaszerezni bármi áron, de nem merek nagyon nyíltan elő hozakodni ezzel, mert félek, hogy azzal csak rontanék a helyzeten. Mint kiderült ő már összeismerkedett egy másik sráccal, akivel azt mondta akár lehet is valami (gyógykapcsolat?). Voltak jelek egyébként, meg veszekedések így a vége fele, de összességében váratlanul ért, karácsony, szilveszter gyönyörű volt, és előtte sem tűnt úgy, hogy ilyen komoly a baj. A vizsgaidőszakban januárban aztán keveset találkoztunk, és otthon egyedül, rájött, hogy el van nélkülem is... A szakítás után még beszélgettünk, mondta, hogy ő is rosszul viseli, volt olyan nap, hogy el se hitte, hogy megtette.. Elvégre 5 év sok idő... Bármi tanácsot tudnátok adni, hogy mit tegyek?

2013. febr. 24. 09:24
 1/3 Andii1 ***** válasza:
szerintem hagyjad.. mi van ,ha összejöttök újra és fél év múlva eszébe jut, hogy rossz döntés volt.. vagy a tudatod nélkül megcsal.... az ilyet már nem érdemes tovább húzni, véleményem szerint. 5év nem kis idő de akkor is. Én hagyján a helyedbe..
2013. febr. 24. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is hagynám. Ő szakított veled. Ha majd akar megkeres. Szerintem ha most tennél valamit azért hogy visszaszerezd csak rontanál a helyzeten. Nem akar téged, ha tepersz akkor csak szánalmassá válsz főleg hogy ő most pasizik. És akár "gyógykapcsolat" akár nem neki most arra van szüksége hogy kiélje magát és nem rád. Hagyd őt most. Ne teperj és ne válj szánalmassá mert akkor később sem lesz esélyed. Ha nagyon komoly és szép kapcsolatotok volt rá fog jönni mit veszít de erre magától kell rájönnie és csak úgy fog ha most békén hagyod.
2013. febr. 25. 01:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! Főleg a másodiknak! Én is rájöttem közben, hogy hagynom kell csináljon, amit akar... (Persze eddig sem próbáltam nagyon nyomulni rá... Az elején még próbáltam beszélni vele, de azóta csak küldtem neki egy számot rádióban és annyi...) Persze ő minden mozdulatomban (pl facebook) azt látja, hogy miatta csinálom, ami meg nem igaz.
2013. febr. 26. 09:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!