Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítsam el a masszőr kollégám aki nemsokára elmegy tőlünk ?Ha simogatom fogdosom és kedves vagyok az elég vagy mit tegyek ?
Hát én biztos a seggedbe nyomnám fel a kezed, ha nekiállnál random simogatni meg fogdosni.. Egyáltalán hogy jut eszedbe, hogy az lenne a jó módszer egy nő elcsábítására, hogy az engedélye nélkül fogdosod?!
Adta valaha jelét, hogy esetleg szimpatizál veled? És te eddig próbálkoztál nála? Miért nem eddig jutott eszedbe randira hívni pl, ahelyett hogy megvártad míg elmegy?
A #1 nagyon benézte akkor. Rá kell menni a hapsira.
Mondjuk adhattál volna több infót, mert nagyon nem mindegy, hogy csak úgy a semmiből akarod a másikat simogatni vagy ennek egyébként van előzménye.
Attól még, hogy a kérdező a nő, ugyanúgy tartom az egyes kommentemet, legyen az férfi vagy nő, senkit nem fogdosunk csak úgy ismerkedés céljából.
Persze ez most itt lényegtelen, ha ti ezen már túl vagytok, csak nem értem, ha szoktátok egymást simogatni, akkor feltételezem megvan a kölcsönös szimpátia, neki sem vagy közömbös, mi tart vissza attól, hogy ennél tobb is legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!