Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítséget kérnék mert olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget kérnék mert olyan történik a barátnőmmel kapcsolatban amit nem értek. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Azt csinálja hogy győzköd hogy csináljak meg valamit, és újra és újra elmondja. Problémám az, hogy ezt a valamit én találtam ki. Félreértés ne essék ez egy hosszú távú ügy es amit már elkezdtem csinálni nem van szó hogy nem csinálom csak azt nem értem hogy miért győzköd hogy csináljam amikor nem az ő ötlete hanem az enyém a szintném hogy egyértelmű hogy hogy csinálom...
júl. 12. 05:34
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
78%

Vessző, pont.

Ettől eltekintve: ha màr csinàlod, miért nem fejezted be?

júl. 12. 05:37
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

nem van szó hogy nem csinálom

szintném hogy egyértelmű hogy hogy

Wow! Szerintem ezért győzköd... 😑 Még egy mondatot se tudsz helyesen leírni, hogy tudnád az életedet megszervezni?

júl. 12. 05:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszart a Google fordító? Vagy mi bajod van?
júl. 12. 06:04
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert nincs képennyimva hogy ne pofázzon.
júl. 12. 06:53
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Lehet csak motiválni próbál, csak szarul csinálja. Mondd el neki, hogy ez neked nem jó, hanem inkább csak stresszel és így elmegy tőle a kedved.
júl. 12. 07:07
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Bakker ez olyan mintha elkezdenél mosogatni es radszolnak hogy mosogass el.

Az ember kedve is elmegy.

Ne utasitgasson. Fogjabe.

júl. 12. 08:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Jártam olyan fiúval, hogy mindenbe belekezdett, de semmit sem fejezett be végül, hiába mondta fennhangon, hogy mennyi mindent csinál, semmivel sem haladt igazán és sértésnek vette, amikor ezt kifejeztem, hogy ha valamit elkezdünk, azt ha valóban meg akarjuk valósítani, be is kell fejezni. Lehet ő is ettől fél, hogy mindenbe belevágsz, semmit nem fejezel be és semmi nem lesz, ami a célod lehetne.
júl. 12. 18:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát ami heteken át tart azt nagyon nehéz lenne gyorsabban befejezni. Akkor lehet hogy oda kell neki adni a kezébe a sittes vödröt és csinálja gyorsabban
júl. 12. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy azonnal vagy gyorsabban kell befejezni, valamint azt sem tudtam, hogy miről van szó pontosan. Én a saját tapasztalataimat mondtam el mindössze. Így ezzel a részlettel kiegészülve másabb a meglátásom. Ebben a melegben nyilván nem fogsz úgy haladni egy ilyen munkával, mintha mondjuk emberi időjárás lenne. Valószínűleg motiválni akar, egyetértek ebben az 5-ös válaszolóval. Én is olyan vagyok, hogy nem szeretem a félbehagyott munkát, de ebben a hőségben élni nincs kedve az embernek, nemhogy kint dolgozni.
júl. 12. 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!