Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irnatok neki ma?
Figyelt kérdés
A baratom most nagyon elfoglalt munka es egyetem miatt... Multkor hetvegen voltam nala es bocsanatot kert amiert ritkan irt (1-2 naponta). En meg kifejeztem hogy ertem, de azert nekem jol esne ha naponta jelentkezne, es ugy tett mintha teljesen ertene. Pontosan tudja, hogy ha nem ir akkor aggodok es nem erzem jol magam. Miutan eljottem tole hetvegen eloszor en irtam neki kedden aztan szerdan megint megszunt a kommunikacio.. Most nem tudom hogy varjak-e vagy rairjak... Szivem szerint irnek.. De kozben meg tudom h ha kicsit is erdekli tudja hogy mi erzek... 21L2024. júl. 6. 18:01
1/23 anonim válasza:
Ha benne se vagy az eletébe nem egyutt vacsiztok keltek fekszetek az online kényszercsevegés csak faraszto
2/23 A kérdező kommentje:
4 honapja vagyunk egyutt, eddig teljesen jol mukodott es o is szerette hogy szinte minden nap chatelunk...
2024. júl. 6. 18:07
3/23 anonim válasza:
Nem érdekli, mit érzel. Ez nem kapcsolat.
4/23 anonim válasza:
Online kapcsolat meg tavkapcsolat az nem kapcsolat. Nincs ami táplálja se.
5/23 A kérdező kommentje:
De szoktunk talalkozni:D fel orara lakik tolem
2024. júl. 6. 18:17
6/23 anonim válasza:
Kérdező ez tényleg nem kapcsolat. Elmúlóban van, vagy már elmúlt részéről a fellángolás és már le se szar kb. Hamarosan kidob téged, vagy megcsal és aztán dob ki.
7/23 A kérdező kommentje:
Ti irnatok neki? Ugy vagyok vele hogy okes, lehet hogy tenyleg vege, de akkor szoljon.. Vagy akkor nem ertem hogy elozo hetvegen miert hivott el randizni?
2024. júl. 6. 18:20
8/23 anonim válasza:
De pont az a baj hogy online az egesz. Ponz felesleges irni. Vagy elmentek strandolni kocsiban bulizni zene, minden személyesen vagy inkabb hagyjad. Az online f.szoskodast cseten felejtsd el sztem.
10/23 anonim válasza:
Normalis kapcsolatban siman felmehetnél hozzá szo nelkul is, nem a telefon elott kéne a körmöd rágni. Ez vicc kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!