Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti írnátok a férjetek/feleségetek exének ebben az esetben?
Ebben a sztoriban sem az ex a hibás, hanem a kedves férjed, aki elfelejti megemlíteni, hogy amúgy nős, és még gyereke is van, és amúgy szemrebbenés nélkül flörtölget az exével a hátad mögött.
Szerintem pont nem az exszel van beszélgetnivalód.
Írnék az exnek is, esetleg egy kép is mehetne apuról és a gyerekéről. űPersze, ha apu tovább folytatja ezt, akkor.
A pároddal is beszélhetsz, de tudd, hogy majd ígér mindent és legközelebb jóval vatosabban csinálja majd.
Mikor eritetek meg, hogy nem az idegen, ismeretlen másik félt kell ilyenkor számon kérni? Az ex nem tartozik neked elszámolàssal, hagyd békén.
A pároddal vagy együtt, ő csinált belőled hülyét, vele beszéld meg. A harmadik fél nem releváns ilyen esetben számodra, a párodat teremtsd le..
Bár megjegyzem, hogy nem tudom van e értelme így együtt maradni. Hülyére vesz a hátad mögött. Később is ez lesz.
Nem, nem írnék. Saját magamat járatnám le.
Csak jól kinevetne hogy a férjem vele írogat miközben én vagyok neki. Mert egyertepmu hogy nincs a kapcsolatotokban minden rendben.
A férjemet jól kérdőre vonnám, nem tudom utána mi lenne nekem ez már bőven nem férne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!