Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha egyik nap arra mennétek haza, hogy a férjetek/feleségetek egy csomó mindent kidobált?
Sajnos ismerek ilyet. Tavoli rokonsagunkban van egy ferfi. A hutot allandoan kihuzza, meg szetszedte a videot, digitalis telefont, tevet, minden elektronikus eszkozt. O meg sulyosbitja a h.lyeseget azzal, hogy szerinte ot az UFOk hallgatjak le (a te paroddal ellentetben, aki egeszsegre hivatkozik). Mindig kiszerel valami alkatreszt (egy diodat, egy tranzisztort) a keszulekekbol es az utcan fut a kukasok utan, hogy kidobja, mondvan, hogy az volt a "poloska"...
Azonnal szakember segitseget kell kerni. Az en ismerosom nagyon durva gyogyszereken van. Ilyenkor olyan mint egy zoldseg, csak ugy van es pislog. Nagyon gaz, mert ha meg nem veszi be, akkor vannak tiszta pillanatai, de legtobbszor halucinal. Szegeny felesege egyik naprol a masikra szinte megoszult annyira nehez neki vele, de huszonakarhany evi hazassag utan mar hova menjen?
Ne hagyd annyiban, csak durvabb lesz a dolog.
Így olvasva sem tudok mit mondani a döbbenettől.
Először én is nevettem, ahogy olvastam, de belegondolva, kicsit sem vicces.
Hívd fel anyósodat, én is azt tenném, mert fogalmam sincs, hogy mi a megoldás. :-((((
Te őrjítetted meg? Ez vár minden férjre? Ugye nem??? :-))))
"a lányunk tabletjét"
Hát nem irigyellek, szerintem kezdj el gondolkozni egy másik életen. De ezt közöld vele is.
Ez durva.
Magából a kérdésből először másra gondoltam. Mert én is dobáltam ki mázsaszámra cuccokat az exem ugyanis súlyos gyűjtögető, de azért más kidobni 30 éves agyonszakadt trikót pólót nadrágot amiből van kb 30 db és megint más egy jól működő vmit kidobni amit még akkor sem tettem ha teszem azt volt belőle 7 db....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!