Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti úgy gondoljátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti úgy gondoljátok, hogy a jelenlegi párotok lesz a férjetek/feleségetek?

Figyelt kérdés

Ha nem, miért nem?

Kort is kérnék, illetve azt is, hogy mióta vagytok együtt:)

2014. jan. 11. 16:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

25/F itt.

A jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt.

Esélytelen hogy ő legyen a feleségem. Hogy miért?

Mert még fel akarok próbálni jópár másik csajt is. Ez van :)

Majd szakítok vele ha elkezd jönni azzal hogy mikor lesz eljegyzés meg baba.

2014. jan. 11. 16:18
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
De gonosz az 1 es! Pontozzuk le XD
2014. jan. 11. 16:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
én úgy megyek bele egy KAPCSOLATBA, hogy Ő lesz az igazi, és vele akarok élni. ha nem, akkor az "csak" szex
2014. jan. 11. 16:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen úgy gondolom és a párom is. 7 éve vagyunk együtt

L24

2014. jan. 11. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

már bocs #1, de rohadt nagy paraszt vagy

én csak egy éve vagyok mostani párommal, de simán el tudnám vele képzelni igen, másképp nem is lennék vele

2014. jan. 11. 16:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én így gondoltam, igen, egészen addig, amíg nemrég ki nem dobott a párom hasonló okokból, amiket az első ír...

20L

2014. jan. 11. 16:21
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Első vagyok. Az én párom 24 éves. Miért baj ha az emberfia pár év komoly kapcsolat után amikor már szorul a hurok a nyakán dobbant és levadász pár trófeát a 20 év körüli fiatalabb csajok közt?
2014. jan. 11. 16:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
figyi minél jobban részletezed annál rosszabb lesz...
2014. jan. 11. 16:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

megmondom miért baj. azért, mert ez nem játék. nem arról szól, hogy "felpróbálok" pár csaj. Ez a szó; csak ránézek és dühös leszek, te jó ég. hihetetlen, hogy egy három éves kapcsolatban ne legyen semmi érzelem.

annyira nehéz elhinni, hogy ennyire teljesen más értékrendet képviseljenek egyes emberek. a kérdésre válaszolva IGeN! 1,5 éve vagyok a barátommal és az első naptól mikor összejöttünk gond és gyerekes hiszti nélkül beszélünk a jövőről, gyerekekről, hiszen azért vagyunk együtt, mert együtt akarunk lenni, és mert hisszük, hogy egymásnak vagyunk teremtve. máshogy nem lehet hosszú kapcsolatban lenni, esetleg érzelmek nélkül, szórakozásnak tekinteni az egészet, mint egy ingyen szexlehetőség. csodálatos.

2014. jan. 11. 16:29
 10/17 Költőnő? ***** válasza:
58%

ha szeretek vkit úgy tényleg és igazán, persze h megfordul a fejemben.

De felesleges terveket kovácsolni sztem. Az idő dönt el mindent úgyis.

Ha jön, aminek jönnie kell: úgyis jön természetesen, nyomás, tervek nélkül is.

Ha meg nem akkor meg minek tervezgetni....

2014. jan. 11. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!