Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hogy gondoljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Ha ti távkapcsolatban(nem nagy,kb 30 km), de hetente 1,max 2x találkoztok a párotokkal, hányszor hívjátok fel a párotokat 1 nap?

Megjegyzés: nekünk van közös telefon, amin családi csomag van,így korlátlanul beszélünk/beszélnénk.

2014. jan. 2. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én és a párom még távkapcsolatban éltünk (60km, majd 120km), mi is heti 1x találkoztunk, napi 1x beszéltünk esténként, persze nem korlátlanul, de ha korlátlan lett volna lehet többször is hivtuk volna egymást.
2014. jan. 2. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Off: Az én fogalmaim szerint a 30 km nem távkapcsolat, de te tudod. :) Köztünk 60 km van hétköznap, de még sosem gondoltam magunkra úgy, mint akik távkapcsolatban élnek. Gondolok egyet, felülök a buszra és 40 perc alatt ott vagyok nála.

On: Mi is korlátlanul beszélünk a párommal, kb annyiszor, ahányszor csak eszünkbe jut a másik. Mostanában mondjuk kicsit kevesebbet beszélünk, mióta mindketten különböző időbeosztásban dolgozunk, de így is van napi 2-4 hívás.

2014. jan. 2. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Amikor a vőlegényem (azóta férjem) külföldön, 3000 kilométerre dolgozott,minden nap beszéltünk telefonon, még ha nem is volt olcsó, de akkor megtehettük. 1-2 óra volt a minimum, de ha valami lelki bánatunk volt, akár 3-4 órát is elbeszélgettünk. 1 hónapig csináltuk, aztán végleg hazajött.
2014. jan. 2. 17:27
 4/9 anonim válasza:
20%
A "hogy" előtt nincs vessző.:(
2014. jan. 2. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi kéthetente találkozunk, szinte egész nap beszélünk fészbukon, és csak este szoktunk telefonálni, vagy skypolni.
2014. jan. 2. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

#4 A főkérdésre gondolsz? Mert oda nem is kell vessző, ez a "hogy" ugyanis nem kötősző, hanem a "hogyan" rövidítése:

Ti hogyan gondoljátok? :D

2014. jan. 2. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Hűha, 4-es, ekkora öngólt már régen láttam. :)))
2014. jan. 2. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem éltünk együtt, kb 30km volt köztünk. Hát ez nem táv kapcsolat. Alapvetően a hétvégéket mindig együtt töltöttük. Néha hétköznap is találkoztunk. Telefonon (mivel ingyen volt) szinte naponta, de olyan is volt hogy csak két naponta.. vagy hetente 1-2x. Mi mindig este beszéltünk. Néha napközben is felhívtuk egymást pár percre, de ha nem volt fontos akkor nem. Esténként pedig 10-30 percet beszéltünk.
2014. jan. 2. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudnám elképszelni, hogy hetente 1-szer 2 szer találkozzunk.

Amíg elég fiatal voltam hozzá, naponta váltottunk emailt sms-t telefont...de csak pár percet, hgy aznap mi volt.(ez utoljára 17 éves koromban fordult elő)

Ezekután csak olyan párom volt, akivel osszabb távon minden nap, vagy minden másnap találkoztunk.

2014. jan. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!