Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy gondoljátok?
Ha ti távkapcsolatban(nem nagy,kb 30 km), de hetente 1,max 2x találkoztok a párotokkal, hányszor hívjátok fel a párotokat 1 nap?
Megjegyzés: nekünk van közös telefon, amin családi csomag van,így korlátlanul beszélünk/beszélnénk.
Off: Az én fogalmaim szerint a 30 km nem távkapcsolat, de te tudod. :) Köztünk 60 km van hétköznap, de még sosem gondoltam magunkra úgy, mint akik távkapcsolatban élnek. Gondolok egyet, felülök a buszra és 40 perc alatt ott vagyok nála.
On: Mi is korlátlanul beszélünk a párommal, kb annyiszor, ahányszor csak eszünkbe jut a másik. Mostanában mondjuk kicsit kevesebbet beszélünk, mióta mindketten különböző időbeosztásban dolgozunk, de így is van napi 2-4 hívás.
#4 A főkérdésre gondolsz? Mert oda nem is kell vessző, ez a "hogy" ugyanis nem kötősző, hanem a "hogyan" rövidítése:
Ti hogyan gondoljátok? :D
Nem tudnám elképszelni, hogy hetente 1-szer 2 szer találkozzunk.
Amíg elég fiatal voltam hozzá, naponta váltottunk emailt sms-t telefont...de csak pár percet, hgy aznap mi volt.(ez utoljára 17 éves koromban fordult elő)
Ezekután csak olyan párom volt, akivel osszabb távon minden nap, vagy minden másnap találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!