Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti úgy gondoljátok, hogy a jelenlegi párotok lesz a férjetek/feleségetek?
Ha nem, miért nem?
Kort is kérnék, illetve azt is, hogy mióta vagytok együtt:)
Igen. (szingli vagyok, szerintem magányosan fogok meghalni, eddig összesen 2 barátom volt, az se túl sokáig...)
25/L
amúgy ne értsd félre, nem azzal van a baj hogy te sok csajt meg akarsz dönteni, csináld, de akkor ne kapcsolatod legyen, hanem járj bulikba és keress ilyen csajokat, van bőven belőlük is, de az hogy egy szegény lány elcsesz éveket egy ilyenre mint te, az nincs rendjén...
22/F
Szerintem a csajokat felpróbáló barátunk még életében nem érintett nőt az anyján kívül, csak nagyokat kamuzik anonimban. Szegény, még 25 évesen is szűz, ne bántsátok. :D
Én sem vagyok együtt olyannal, akivel nem tudom elképzelni a házasságot.
Igen, az elejétől úgy gondoltam a másfél éves kapcsolatunk alatt. Ahogy ő is, mert nem játszadoztunk egymás érzéseivel, komolyan gondoltuk mindketten.
Most hogy már 2 éve a férjem, nem kell ezen gondolkodnom.:)
Első válaszoló. Ha fel akarsz próbálni más csajt is, akkor miért vágod át a barátnődet évekig? Hogy szerencsétlen elvesztegesse a fiatalságát egy ilyen gyökérre mint te?
Ok, szexelj másokkal, de miért kell hülyíteni szerencsétlent? S..ggfej...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!