Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ti mennétek hozzájuk vagy írnátok neki?
Kérdés hogy a feleséged ki mellett áll konfliktusban?
Amúgy igazad van, nem kell a jópofi, ha ennyire nem tudjátok egymást elfogadni.
Az én Anyósom is ilyen nagyon hasonló!
Nálam emberére akadt, ugyan is halál nyugodtan elbeszélgetek vele, ha pedigh hülye a kérdés, hülye a válasz...
Minap volt egy olyan beszólása, hogy kifizettetük vele a gyöngyhagyma savanyúságot, és ez neki nagyon rosszul esett, megjegyzet ám.
Erre én visszavágtam, ne aggódjon Anyuka, az én anyám is pontosan elszámol, mert egy jó kapcsolatnak az alapja a pontos elszámolás... Tudta?
Vagy éppen visszaszóltam, hogy a kerítés amikor csináltam azt a párszázezer Ft-ot is beleszámolta?
Mert ha így van még nem kaptam meg.
Na az ilyen szúrkálódásnak nagy kuss a vége, én meg jókat szórakozok a hülyéjén.
Szóval azt tanácsolom neked, hatalmas nyugalommal az egyik füleden be, amásikon ki.
Ha muszáj beleszolnod tedd úgy, hogy ne tudjon belédkötni, mint ha nem értetted volna a kérdést.
Ha meg pénzdolgot hoz fel, mondani kell neki, látja Apuka Freddenek még jobb volt, nem is tudja élvezni.
Neked nincs, ezért nagyon élvezed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!