Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a párommal (illetve ő a szeretőm) , én vagyok a nő. Egy hete nem beszélünk, de volt már ilyen, lehet, hogy ki fogunk békülni. Most lesz a szülinapja. Írnátok neki ebből az alkalomból?
Írtál neki? Ha igen, akkor mit?
Ha még csak készülődsz, akkor hol (milyen internetes oldalon) nézel körül ötleteket gyűjtve?
Pár dolgot tisztázni kéne. Először is, ő a szeretőd, így neki te nem a barátnője vagy és nem a szerelme, csak egy nő, akivel összejár, mert bejön neki a teste. Annyira nem vagy fontos neki, hogy felvállaljon. Pont ezért vesztetek össze, mert te a szülinapján agyalsz, de ő tőled a büdös életben nem akar semmi komolyat, érted? Ismerem ezt a forgatókönyvet. Voltam a helyedben, és amúgy az enyém szülinapja is akkor van... Ő sem tisztelt engem , mint ahogy téged sem tisztelnek. Volt, amikor fél évig nem köszöntünk egymásnak... Kicsit gondolkodj el. Ez az ember ér ennyit? Szerintem nagyon nem. Hidd el, ha pár hónapig le sem sz..
rnád, utána jönne még az utcádba! Nálam is így volt.
A legokosabb tanács amúgy, hogy keress inkább olyan manust, aki megbecsül!
Mièrt, csak akkor tudja otthagyni a párját, ha veled összejöhet? Nem. Ettől függetlenül szakítania kellett volna, hisz akkor nem szereti, de neeem, inkább csalja. Mert neki kell a fix punci. Igazi alja fèreg.
Nem, nem írnèk neki, ès jobb is ha befejeződik ez a törtènet. Nem is èrtem mièrt jó ez neked. Így is csak tèged, ha azt nèzzük, csak tudsz róla. Na mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!