Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a párommal (illetve ő a szeretőm) , én vagyok a nő. Egy hete nem beszélünk, de volt már ilyen, lehet, hogy ki fogunk békülni. Most lesz a szülinapja. Írnátok neki ebből az alkalomból?
Ha a szeretője vagy, akkor TALÁN ISMERNED KELLENE ANNYIRA, hogy tudd, mit tart "bunkó"-ságnak és mit nem!
Ha már annyira KÖZEL KERÜLTETEK EGYMÁSHOZ, akkor mi is a kérdés...?! (Szerintem a választ megsúgják a NŐI MEGÉRZÉSEID - ezt intuíciónak hívják! Higgy nekik, mert ösztönösen jönnek!)
13-as válaszoló vagyok. (Sajnos ezen az oldalon nincs szövegszerkesztési lehetőség, így kénytelen-kelletlen a nagybetű használata.) Összetéveszthető könnyen a netikett megsértésével, ebben egyetértünk.
Így aztán nem egyszerű összhangba hozni a meredeken eltérő igényeket. (Sem nem gúny, sem ítélkezés, sem rosszindulat, hanem DÖBBENET, CSODÁLKOZÁS és ÉLES(EBB) RÁVILÁGÍTÁS akart lenni a mondanivaló a részemről.)
A szigorúnak tűnő hangnem csak egy Tanítói Jellegű Jóindulat. (Olvasd el az Irgalmasság Cselekedeteinek testi és lelki vonatkozásait.)
Minden Jót és Szerencsés Kimenetelű Választási Lehetőséget!
Erre azt tudom mondani, hogy ÉRTÉKRENDI VÁLSÁGBAN vagy - nem szívesen javaslok senkinek"pszichomókust" - a korábbi számtalan rossz tapasztalatom miatt - de lehet, hogy Neked tényleg jól jönne egy mentálhigiénés tanácsadó - aki nem minden esetben pszichológus, és sokféle helyeken megtalálható. (Munkaügyi Központ, Áldozatsegítő Szolgálat, stb.)
Esetleg a lakóhelyileg illetékes családsegítő szolgálatnál kérhetsz véleményt szociális munkásoktól (sajnos nem igazán működőképes ez az intézményrendszer, de annyira talán igen, hogy segítsenek TOVÁBBI LEHETSÉGES MEGOLDÁSOKAT javasolni.)
Másik verzió: én leginkább a Magyar Máltai Szeretetszolgálat IGAZI KINCSEIVEL vagyok elégedett (számtalan csoportba járási lehetőség, CSALÁDFA-FELTÁRÁSI CÉLZATTAL TERÁPIÁS ÜLÉSEK, stb. stb.)
Nekem is meg kellett a közelmúltban tapasztalnom, HOGY NEM LEHET CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGY FÉRFI AZ ÉLETEM ÉRTELME - de belenyugszom és elfogadom ezt a kissé kényelmetlennek tűnő állapotot.
Nem lázadozok a kialakult helyzet ellen, MERT NYÍLTAN TUDUNK ILYEN TÉMÁKRÓL BESZÉLNI AZ ILLETŐVEL - annak ellenére, hogy még az ÁGYIG NEM JUTOTTUNK EL EGYSZER SEM...
Ui: én - saját tapasztalataim alapján a fentieket tudom tanácsolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!