Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnőmnek van egy gyereke,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnőmnek van egy gyereke, nagyon szeretem őt és a gyereket is viszont a párom volt férje nagyon zavar. Hogyan kéne viszonyulnom hozzá? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Csúnya válásuk volt viszont a barátnőm állitasa szerint a gyerek érdekében próbál normális viszonyban lenni az Exel. Múltkor az apuka a gyerekkel kitalálta hogy elmennek vidámparkban de a gyerek szerette volna ha az anyuka vagyis a párom is velük megy. Nem ment el mert tudja hogy nekem rosszul esik de elmondta hogy miattam csalódást okoz ilyenkor a gyereknek. Sokat vitázunk ilyesmin. Szerinte el kéne néznem neki ezeket szerintem meg ez számomra megalázó. Én is viszem őket mindenhová jól érezzük magunkat miért kéne elnézzek ilyesmit? Szerintetek?

2024. jún. 21. 17:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

A gyereknek meg kell értenie, hogy a szülei elváltak. Attól, hogy gyerek még nem hülye.

Senkinek nem jó az erőltetett jópofaság fenntartása. A gyereker becsapod, az új partnert elűzöd.

Nekem 3 gyerekem van, a barátnőmnek 2. Ő is úgy volt, hogy a gyerek érdekében megőrzi a jó kapcsolatot. Én megkértem, hogy őrizze, de a közös programokkal hagyjon fel, mert én nem viselem el. Szerencsére megértette.

2024. júl. 3. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!