Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnőmnek van egy gyereke,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnőmnek van egy gyereke, nagyon szeretem őt és a gyereket is viszont a párom volt férje nagyon zavar. Hogyan kéne viszonyulnom hozzá? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Csúnya válásuk volt viszont a barátnőm állitasa szerint a gyerek érdekében próbál normális viszonyban lenni az Exel. Múltkor az apuka a gyerekkel kitalálta hogy elmennek vidámparkban de a gyerek szerette volna ha az anyuka vagyis a párom is velük megy. Nem ment el mert tudja hogy nekem rosszul esik de elmondta hogy miattam csalódást okoz ilyenkor a gyereknek. Sokat vitázunk ilyesmin. Szerinte el kéne néznem neki ezeket szerintem meg ez számomra megalázó. Én is viszem őket mindenhová jól érezzük magunkat miért kéne elnézzek ilyesmit? Szerintetek?

2024. jún. 21. 17:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy ilyen házaspárt. Már több mint 20 éve elváltak, de még mindig találkozgatnak a felnőtt gyerekükre hivatkozva. A pasi mellett egyetlen nő sem maradt meg, a nő is egyedül él. Ezt a helyzetet egyetlen partner nem viseli el, a kérdező ellenérzése teljesen jogos.
2024. jún. 21. 22:20
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
nincs igazad
2024. jún. 21. 22:23
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #18

A kerdezo "baratnojenek" voltak parkapcsolatai, hiszen valahonnan osszejott az a gyerek, nem? Vagy a Tesco-bol hozta, mert akcios volt?

Vagyis volt lehetosege parkapcsolatot kialakitani. Az, hogy ez felresiklott, az a csaj hibaja, meg az elozo pasie. Aztan ott maradt a csaj a gyerekkel. Ugye, ilyenkor egy felnott ember felelosseget vallal a rossz donteseiert. Azt mondja, hogy "oke, volt lehetosegem, elbaltaztam, mert Chad-eztem, ez van, az en hibam, es ezzel nem terhelek masokat". Ez egy felelosseget vallalo, felnott ember mindset-je. Erre mit csinal a csaj? Nekiall kozepkorukent "randizgatni", mint egy oriastini, hogy valakire ujbol raakaszkodjon, betalalta ezt a szerencsetlen kerdezot, aki szinten egy balek. Vagyis tonkreteszi a gyerekenek az eletet, tonkreteszi a kerdezo eletet, mert neki phasz kell. Ha' nem volt eleg phasz 20 evesen? De volt, de neki a Chad kellett, ami hosszutavon nem jott be, hiszen miert is jott volna be? Nem foglalkozott a hosszutavu kovetkezmenyekkel, amelyek idovel ra is szakadtak, mert az elet benyujtotta a szamlat, es ahelyett, hogy tukorbe nezne, megveregetne a vallat, hogy "milyen fasza csaj voltam, ezt is jol megcsinaltam", es minimalizalna a karokat, nem tenne ki a gyereket meg egy jo adag traumanak, nem vonna be kulso szemelyeket, hogy a nyakukba zuditsa azt a fost, amit osszehozott.

40F incel

2024. jún. 22. 01:03
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

40F Incel,

Te nem vagy normális. Röviden. Nem részletezem, mert felesleges és reménytelen vagy.

2024. jún. 22. 02:04
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítás után mondtam az exnek hogy nem játszunk csaladosat, nem zavarjuk össze a gyereket hogy ha szetkoltoztunk akkor most mi van?
2024. jún. 22. 09:07
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a gyerek fenlő meg fogja érteni. Te vagy a párja tiszteletben kell tartania téged is.

A baj hogy ha nem rendes a pasi akkor fel tudja használni a gyereket ellened.

Bemagyarázhatja a gyereknek hogy miattad látja kevesebbet az anyját.

Ha jóindulatú akkor pozitívan is befolyásolhatja hogy a gyerek legyen megértő.

Engem is zavarna ha az exe kihasználná a gyereket hogy udvarolni tudjon a nőnek. Hiszen állítólag vissza akarja kapni őt...

2024. jún. 22. 09:31
 27/31 anonim ***** válasza:
*Szerintem a gyerek felnő...
2024. jún. 22. 09:32
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Én se viselném ezt el. Az állatkertbe meg úgy kellett volna menni hogy te is mész velük.

Így megvalósul a gyerek kérése, de nem érzi senki magát megbántva.

Szerintem így fair. Vegyék körül a gyereket minél többen szeretettel, az neki a legjobb.

Nem kell utálkozni egymásra, te fogadd el hogy ő az apja, de ő is fogadja el hogy te meg az új pár vagy, nevelőapa.

Kölcsönös tisztelet lenne a kulcs. Nem tudom az anyának miért nem jutott eszébe téged hívni, lehet ez rossz jel.

2024. jún. 22. 15:11
 29/31 anonim ***** válasza:

Az apa manipulálhatja úgy a dolgokat hogy amikor a pasi nem ér rá hogy mind együtt menjenek olyankorra teszi a programot és ráfogja hogy a gyerek akarta. A gyereket lehet befolyásolni. A leírtak alapján nem jó ember az apa és a gyerek is a kezében van. Ez így problémás.

Amíg nagyobb lesz a gyerek addig valahogy megoldani amit lehet aztán könnyebb lesz talán mert akkor jobban lehet beszélni a gyerekkel.

2024. jún. 22. 16:24
 30/31 A kérdező kommentje:
Voltunk szakembernél, azt mondta a párom olyan nárcisztikus kapcsolatból jött ki ami miatt jobb ha megértő vagyok de szerencsére azt is mondta hogy a gyerek apjával ne menjen bele semmi közös programba stb hanem a gyerekbe kell folyamatosan tudatosítani hogy mi a helyzet a páromba meg hogy nem ő a hibás a dolgokért és ne hagyjon tovább a lelki terrornak.
2024. júl. 3. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!