Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok kapcsolatban ahhoz, ha a nőnek vannak hurkái? Elvárás a teljesen lapos has, vagy nem zavar?
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 14:11
1/13 anonim válasza:
Mindenkinek másak az elvárásai, ennek így nincs értelme. Ha kihúzza magát és áll, ne legyenek hurkái, mert nekem sincsenek. De sokaknál nem számít.
2/13 anonim válasza:
Ha tetszik s szeretem akkor a hurkák nem izgatnak.
3/13 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem az ilyen kérdéseket. Egy csomó túlsúlyos nőnek van átlagos alkatú pasija.
Nekem is az jön be, ha egy nő kicsit teltebb. De, elárulod, hogy mi értelme ennek a kérdésnek?
4/13 anonim válasza:
Nézd ha elősre valami nem jön be pl test alkat, viselkedés akkor mindegy milyen vagy ruha allatt, ha meg bejön akkor meg azért mindegy! De általában nem zavart!
5/13 A kérdező kommentje:
Arra céloztam, mikor lazább felsőben van a nő, így nem látszik, de ha lekerül a ruha, akkor zavaró-e? Előfordul, hogy emiatt nem akartok tőle már semmit?
2021. máj. 5. 14:36
7/13 anonim válasza:
Le lett írva, hogy egy csomó pasit nem zavar. Ne haragudj, de ha ezt képtelen vagy felfogni, akkor nem a hurkák miatt nem fogsz normális pasit találni.
8/13 A kérdező kommentje:
Előttem 4 ember kommentelt, ennyiből még nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
2021. máj. 5. 14:57
9/13 anonim válasza:
Nekem meg pont fordítva van. A ruha, melltartó, nadrág bevág, kinyomja a hurkákat, de ruha nélkül egyáltalán nincsenek.
10/13 anonim válasza:
Akkor emeld fel a hátsód és menj ki az utcára. Tényleg nem a hurkáid miatt lesz gondod a párkapcsolatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!