Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a lapos has mánia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a lapos has mánia a férfiak körében? Ha nincs lapos hasa a csajnak, az már kizáró?

Figyelt kérdés

Elképesztő, mennyire formálja az ízlést a média. Néhány évtizede még nem zavarta a férfiakat egy kis zsírréteg a nő hasán, bezzeg most csak a fitness-lady a bombanő. Vagy ha molett, akkor is lapos legyen a hasa...

Egy ilyen átlagos női has manapság elhízott kategória:

[link]

Pedig egy átlagos testalkatú lánynak ilyen a hasa ebéd után...szóval ne magyarázzátok nekem, hogy átlagos lány kell. Nektek fitness-maca vagy tökéletes genetikájú lány kell.

2020. júl. 5. 20:26
A kérdező szavazást indított:
Nincs bajom a képen lévő hassal, tetszik is
Nem tetszik a képen lévő has, edzhetne rá
67 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
93%
jelenleg olyan nő jön be, aki elmúlt 20 és fürdik. plusz pont, ha nincs pénisze.
2020. júl. 5. 20:28
 2/83 anonim ***** válasza:
81%
Nekem van egy kis pocakom. Mindenki ledagadtoz, csak a full sima has jön be nekik
2020. júl. 5. 20:30
 3/83 anonim ***** válasza:
27%
Fúj.
2020. júl. 5. 20:31
 4/83 A kérdező kommentje:
Ezek aztán nagy igények...de egy 100kg-s, rövid hajú, csálé fogú, görbe orrú, lapos mellkasú nőt akkor se vállalnál fel...
2020. júl. 5. 20:31
 5/83 A kérdező kommentje:
"Fúj" ugye? Ennyi, a férfiaknak lehetetlen megfelelni, csak a tökéletes testű nőre vágynak. Önbizalomhiányos nők! Felejtsétek el a férfiakat, látjátok, hogy mi a helyzet, csak a tökéletes felel meg az igényeiknek, inkább maradjatok egyedül, csak még rosszabb lesz pasi mellett. Csak szexre használnának titeket, de a tökéletesre gondolnak közben!
2020. júl. 5. 20:34
 6/83 anonim ***** válasza:
55%
Hát, nekem két terhesség és császármetszés után ilyen a hasam így a harmincas éveimben, 20 évesen azért ennél jóval laposabb volt, pedig sosem voltam fitneszmaca. Szóval itt azért ebben van némi tunyaság is szerintem. Ami amúgy nem baj, de nekem pl. nem tetszik, én is dolgozom a sajátomon most, hogy több gyerek már nincs tervben. A férjemet egyébként rohadtul nem érdekli, engem zavar. Huszonévesen jobban zavarna.
 7/83 anonim ***** válasza:
10%
#2 igazuk van!
 8/83 anonim ***** válasza:
28%
#5 igen, fúj!
2020. júl. 5. 20:35
 9/83 anonim ***** válasza:
73%
Nyilvan pasi a kerdezo, de eleg gyenge provokalo kerdes :D
2020. júl. 5. 20:36
 10/83 A kérdező kommentje:
Remélem, fújoló herceg neked tökéletes a barátnőd, linkelj róla képet, ha egyáltalán szóba áll veled nő!
2020. júl. 5. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!