Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a lapos has mánia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a lapos has mánia a férfiak körében? Ha nincs lapos hasa a csajnak, az már kizáró?

Figyelt kérdés

Elképesztő, mennyire formálja az ízlést a média. Néhány évtizede még nem zavarta a férfiakat egy kis zsírréteg a nő hasán, bezzeg most csak a fitness-lady a bombanő. Vagy ha molett, akkor is lapos legyen a hasa...

Egy ilyen átlagos női has manapság elhízott kategória:

[link]

Pedig egy átlagos testalkatú lánynak ilyen a hasa ebéd után...szóval ne magyarázzátok nekem, hogy átlagos lány kell. Nektek fitness-maca vagy tökéletes genetikájú lány kell.

2020. júl. 5. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 A kérdező kommentje:
Akkor ne könyörögj és gond megoldva
2020. júl. 5. 21:26
 52/83 A kérdező kommentje:
Úgyse számít te is olyan vagy mint az összes férfi a jó nő kell, de mondtam nem baj teljesen természetes
2020. júl. 5. 21:28
 53/83 anonim ***** válasza:
29%
Wow, ez tök jó has, erős, puszilgatni és nyalni való. 30f
2020. júl. 5. 21:30
 54/83 anonim ***** válasza:
71%
Jó nő kell igen, a számomra jó nő, ami nem nindig egyenlő az általad elképzelt insta modellekkel.
2020. júl. 5. 21:32
 55/83 anonim ***** válasza:
84%

Valakinél biztos.

Nekem hasonló van, és imád a párom.

Az étkezésre amúgy figyelek, de utálok mozogni. Ez az igazság. Sokkal szívesen edzek agyra. ^^

2020. júl. 5. 21:33
 56/83 anonim ***** válasza:
96%

" Néhány évtizede még nem zavarta ...."

Néhány évtizede a sokkal vékonyabb nők voltak a divatosak, elől deszka, hátul léc. Nézd csak meg a modelleket a 80-80-90-es években. Akkor nagyon nem volt menő a latinos forma, mint most.

2020. júl. 5. 21:34
 57/83 anonim ***** válasza:
65%
De most nem értem, ha ennyire bajod ez, csinálsz vagy 20 felülést/nap nem lesz ott az a kis pocak, meg csinálsz pár gugolást és lesz segged is (mert ugye az se tetszik magadon) problem solved, de jobb itt rinyálni...
2020. júl. 5. 21:35
 58/83 anonim ***** válasza:
92%

A média tudatformálása elvitathatatlan, azt gondolom valóban megfigyelhető a férfiak között, hogy csak az ideálisnak hazudottat fogadják el. És igazságtalanság lenne nem megemlíteni, hogy nők között ugyanígy igaz.

Ugyanakkor nem tudom mennyire gyakori. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok ép értékrendű nő és férfi van, aki nem azáltal közelít egy partnerhez, hogy hány centis a hasa.

2020. júl. 5. 21:40
 59/83 anonim ***** válasza:
83%

"Kellenek ideig-órái, míg nem lesz alkalmuk a "jobbra"."

A helyzet az, hogy magadból indulsz ki.

2020. júl. 5. 21:43
 60/83 A kérdező kommentje:

Pát felüléssel és guggolással nem lehet eredményt elérni, teremben kell súlyzós edzés és megfelelő étrend, szálkásítás után hogy lapos hasam legyen meg lemegy a zsír onnan is ahonnan nem kéne, de mondtam nem akarok izmos hasat...

Mondtam nekem nem kell izmos pasi és sok más nőnek sem. A pasik mennek sokkal jobban a kinézetre ez tény.

2020. júl. 5. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!