Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a lapos has mánia a férfiak körében? Ha nincs lapos hasa a csajnak, az már kizáró?
Elképesztő, mennyire formálja az ízlést a média. Néhány évtizede még nem zavarta a férfiakat egy kis zsírréteg a nő hasán, bezzeg most csak a fitness-lady a bombanő. Vagy ha molett, akkor is lapos legyen a hasa...
Egy ilyen átlagos női has manapság elhízott kategória:
Pedig egy átlagos testalkatú lánynak ilyen a hasa ebéd után...szóval ne magyarázzátok nekem, hogy átlagos lány kell. Nektek fitness-maca vagy tökéletes genetikájú lány kell.
Valakinél biztos.
Nekem hasonló van, és imád a párom.
Az étkezésre amúgy figyelek, de utálok mozogni. Ez az igazság. Sokkal szívesen edzek agyra. ^^
" Néhány évtizede még nem zavarta ...."
Néhány évtizede a sokkal vékonyabb nők voltak a divatosak, elől deszka, hátul léc. Nézd csak meg a modelleket a 80-80-90-es években. Akkor nagyon nem volt menő a latinos forma, mint most.
A média tudatformálása elvitathatatlan, azt gondolom valóban megfigyelhető a férfiak között, hogy csak az ideálisnak hazudottat fogadják el. És igazságtalanság lenne nem megemlíteni, hogy nők között ugyanígy igaz.
Ugyanakkor nem tudom mennyire gyakori. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok ép értékrendű nő és férfi van, aki nem azáltal közelít egy partnerhez, hogy hány centis a hasa.
"Kellenek ideig-órái, míg nem lesz alkalmuk a "jobbra"."
A helyzet az, hogy magadból indulsz ki.
Pát felüléssel és guggolással nem lehet eredményt elérni, teremben kell súlyzós edzés és megfelelő étrend, szálkásítás után hogy lapos hasam legyen meg lemegy a zsír onnan is ahonnan nem kéne, de mondtam nem akarok izmos hasat...
Mondtam nekem nem kell izmos pasi és sok más nőnek sem. A pasik mennek sokkal jobban a kinézetre ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!