Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a lapos has mánia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a lapos has mánia a férfiak körében? Ha nincs lapos hasa a csajnak, az már kizáró?

Figyelt kérdés

Elképesztő, mennyire formálja az ízlést a média. Néhány évtizede még nem zavarta a férfiakat egy kis zsírréteg a nő hasán, bezzeg most csak a fitness-lady a bombanő. Vagy ha molett, akkor is lapos legyen a hasa...

Egy ilyen átlagos női has manapság elhízott kategória:

[link]

Pedig egy átlagos testalkatú lánynak ilyen a hasa ebéd után...szóval ne magyarázzátok nekem, hogy átlagos lány kell. Nektek fitness-maca vagy tökéletes genetikájú lány kell.

2020. júl. 5. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem inkabb az onbizalomhianyod miatt latod igy, mert a legtobb no nem instamodell, megis kellenek a ferfiaknak.

A sajat boromon is ezt tapasztalom, mielott meg megvadolnal azzal, hogy nem a valosagban elek.

2020. júl. 5. 21:03
 32/83 A kérdező kommentje:
Kellenek ideig-órái, míg nem lesz alkalmuk a "jobbra".
2020. júl. 5. 21:04
 33/83 anonim ***** válasza:
68%
Egy a baj, hogy itt hisztizel, hogy a férfiaknak lapos has kell, de ha próbálkozna nálad egy átlagos külsejű férfi, elutasítanád a másodperc tört része alatt.
2020. júl. 5. 21:04
 34/83 A kérdező kommentje:
Fogalmad nincs az ízlésemről, szóval légyszíves ne gyere ezzel... én nem vágyom kidolgozott testű izmos pasira...
2020. júl. 5. 21:06
 35/83 anonim ***** válasza:
89%
Milyen férfira vágysz?
2020. júl. 5. 21:12
 36/83 anonim ***** válasza:
57%

Nekem normális ízlésem van. A fenti képen lévő kép már egy túlsúlos nőről készült. Ráadásul löttyedt is.

Nem kell hogy lapos legyen a has, de akinek így hurkásodik, ilyen szottyadtan az már túlzás! Mondom én ezt kisportolt testű férfiként

2020. júl. 5. 21:12
 37/83 anonim ***** válasza:
67%
Ez hurkásodik? Akkor te még nem láttál valóban hurkásodó hasat.
2020. júl. 5. 21:14
 38/83 A kérdező kommentje:
Hol túlsúlyos neked? Kicsi s feneke, normális a combja, annyi hogy van egy zsírréteg a hasán... de erről beszéltem...
2020. júl. 5. 21:15
 39/83 anonim ***** válasza:
58%
Ikerterhesség, és császármetszés után nincs ekkora hasam, pedig nem fogyóztam sose, nem is tornáztam. Viszont, ha nem lennék szerencsés biztos tennék érte
2020. júl. 5. 21:16
 40/83 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha fenékre rakódna le a zsír akkor jócsaj lenne....
2020. júl. 5. 21:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!