Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a lapos has mánia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a lapos has mánia a férfiak körében? Ha nincs lapos hasa a csajnak, az már kizáró?

Figyelt kérdés

Elképesztő, mennyire formálja az ízlést a média. Néhány évtizede még nem zavarta a férfiakat egy kis zsírréteg a nő hasán, bezzeg most csak a fitness-lady a bombanő. Vagy ha molett, akkor is lapos legyen a hasa...

Egy ilyen átlagos női has manapság elhízott kategória:

[link]

Pedig egy átlagos testalkatú lánynak ilyen a hasa ebéd után...szóval ne magyarázzátok nekem, hogy átlagos lány kell. Nektek fitness-maca vagy tökéletes genetikájú lány kell.

2020. júl. 5. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 A kérdező kommentje:
Nyilván pasi??? Te szórakozol?? Csak nézd meg a reakciókat, 2 jelölte hogy nem zavarná, a többi szerint fúj vagy meg sem szólal.. ez az igazság, lehetlen nektek megfelelni.
2020. júl. 5. 20:38
 12/83 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy küldök neked képet, fúj!
2020. júl. 5. 20:38
 13/83 anonim ***** válasza:
73%
Dehogy pasi. A kérdező egy nő, akinek beszólt valaki a belére. Egyértelmű, nert nagyon érezhető a sértettség abból, ahogy ír (szintén nő vagyok).
2020. júl. 5. 20:42
 14/83 anonim ***** válasza:
68%
11 En csaj vagyok, veled meg szerintem senkinek nem a hasad a baja, hanem az, hogy ilyen kis idegbajos, frusztralt gorcs vagy. (Akar ferfi, akar no vagy, nem szamit xD)
2020. júl. 5. 20:42
 15/83 anonim ***** válasza:
78%
Ezen a képen fel van puffadva a nő, ez ki szerint szexi ? Én is betolok egy nagy lecsós kolbászt aztán puffadok egyet, az miért nem szexi ?
2020. júl. 5. 20:43
 16/83 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, eddig valahogy sose jöttek félmeztelenül randira a csajok. Majd legközelebb szólok nekik hogy így jöjjenek mert látni szeretném hogy lapos-e a hasuk...
2020. júl. 5. 20:44
 17/83 A kérdező kommentje:

Nem a hassal van a baj?? Nézd meg a válaszokat mellesleg nem én használom egy idegen emberre a frusztrált görcs kifejezést...

Kajálás után ilyen egy átlagos lány hasa, nem azt várom el, hogy találjátok szexinek, de "fúúúúúj"???

2020. júl. 5. 20:45
 18/83 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként semmi bajom a telt nőkkel :D
2020. júl. 5. 20:46
 19/83 A kérdező kommentje:
Ruhában is látszik a has mérete...
2020. júl. 5. 20:46
 20/83 A kérdező kommentje:
Átlagos testalkattal ilyen a hasam, nem vagyok telt, de persze ezt ti egy telt nőhöz társítjátok....
2020. júl. 5. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!