Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a lapos has mánia a férfiak körében? Ha nincs lapos hasa a csajnak, az már kizáró?
Elképesztő, mennyire formálja az ízlést a média. Néhány évtizede még nem zavarta a férfiakat egy kis zsírréteg a nő hasán, bezzeg most csak a fitness-lady a bombanő. Vagy ha molett, akkor is lapos legyen a hasa...
Egy ilyen átlagos női has manapság elhízott kategória:
Pedig egy átlagos testalkatú lánynak ilyen a hasa ebéd után...szóval ne magyarázzátok nekem, hogy átlagos lány kell. Nektek fitness-maca vagy tökéletes genetikájú lány kell.
Ja, hogy kajálás után???? Nem olvastam a kérdést!!!!! :DDDDDDDD
Én vagyok a fújolós!
Persze, el is hiszem gyenge szépítés....
Semmi gond, nem kell azt mondani hogy bejön, tudják meg a nők hogy mi a szituáció.
Miért kell háborogni és sirankozni? Neked is lehetne laposabb hasad, ha nem lennél lusta, de sajnáltatni magad sokkal könnyebb. Minden férfinak más az ízlése van akinek a vékony nők tetszenek, van akinek az átlagos és olyan is akinek a kövér.
Nekem sincsen full lapos hasam van rajta egy kis háj, de evés után sincsen ekkora belem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!