Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a lapos has mánia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a lapos has mánia a férfiak körében? Ha nincs lapos hasa a csajnak, az már kizáró?

Figyelt kérdés

Elképesztő, mennyire formálja az ízlést a média. Néhány évtizede még nem zavarta a férfiakat egy kis zsírréteg a nő hasán, bezzeg most csak a fitness-lady a bombanő. Vagy ha molett, akkor is lapos legyen a hasa...

Egy ilyen átlagos női has manapság elhízott kategória:

[link]

Pedig egy átlagos testalkatú lánynak ilyen a hasa ebéd után...szóval ne magyarázzátok nekem, hogy átlagos lány kell. Nektek fitness-maca vagy tökéletes genetikájú lány kell.

2020. júl. 5. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
51%

Ja, hogy kajálás után???? Nem olvastam a kérdést!!!!! :DDDDDDDD

Én vagyok a fújolós!

2020. júl. 5. 20:47
 22/83 A kérdező kommentje:
Kajálás előtt se full lapos az ilyen has, gondolom az étvágyad is elmenne...
2020. júl. 5. 20:51
 23/83 anonim ***** válasza:
61%
Nem! Amúgy csak trollkodtam, semmi gond nincs azzal a hassal. :))))))))))
2020. júl. 5. 20:52
 24/83 A kérdező kommentje:

Persze, el is hiszem gyenge szépítés....

Semmi gond, nem kell azt mondani hogy bejön, tudják meg a nők hogy mi a szituáció.

2020. júl. 5. 20:54
 25/83 anonim ***** válasza:
64%
Mi okom lenne "szépíteni"?
2020. júl. 5. 20:56
 26/83 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem senkit nem izgat, hogy 4-5 random ferfi a gyakorin milyen velemennyel van egy nem lapos hasrol :D Te akarod itt frusztralni a noket, nem sok sikerrel, kerdes miert.
2020. júl. 5. 20:57
 27/83 anonim ***** válasza:
65%

Miért kell háborogni és sirankozni? Neked is lehetne laposabb hasad, ha nem lennél lusta, de sajnáltatni magad sokkal könnyebb. Minden férfinak más az ízlése van akinek a vékony nők tetszenek, van akinek az átlagos és olyan is akinek a kövér.

Nekem sincsen full lapos hasam van rajta egy kis háj, de evés után sincsen ekkora belem..

2020. júl. 5. 20:57
 28/83 A kérdező kommentje:
Nem 4-5 férfiról van szó, ez széleskörű ízlés. Nézd meg a médiát: a lapos hasú, irreálisan vékony derekú, nagy mellű, nagy kerek fenekű nő a nő. Mindnek ilyen kell, az átlagos "nem minőségi", ahogy itt írják...
2020. júl. 5. 20:58
 29/83 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem tűnik nagynak a kéoen látható has, láttam ennél jóval nagyobbakat is, na azok már nem jönnek be, de ezzel semmi bajom.
2020. júl. 5. 21:01
 30/83 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam, nem is akarok izmos hasat, mert szerintem nem nőies.
2020. júl. 5. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!