Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a lapos has mánia a férfiak körében? Ha nincs lapos hasa a csajnak, az már kizáró?
Elképesztő, mennyire formálja az ízlést a média. Néhány évtizede még nem zavarta a férfiakat egy kis zsírréteg a nő hasán, bezzeg most csak a fitness-lady a bombanő. Vagy ha molett, akkor is lapos legyen a hasa...
Egy ilyen átlagos női has manapság elhízott kategória:
Pedig egy átlagos testalkatú lánynak ilyen a hasa ebéd után...szóval ne magyarázzátok nekem, hogy átlagos lány kell. Nektek fitness-maca vagy tökéletes genetikájú lány kell.
De miért nem írod le, hogy ki és mivel sértett meg? Vagy teljesen magadtól találtad ki ezt?
És komolyan ennyire frusztrál a hasad és nem vagy képes ledobni azt a 5-8 nagyon max 10 kilót?
Provokációnak tűnik.
"Hasonló hasam van. 3 éve vagyok együtt az élettársammal. Előtte is volt egy több éves kapcsolatom. Sose kaptam az ívet az alakom miatt. Nem értem a kiakadás tárgyát."
Engem csak a kétségek gyötörnek, hogy te pl. honnan tudod, hogy nem dobnak egy laposabb csajért? Mert idő volt, mire kiderült, hogy milyen ember a párod, kiderült, hogy nem dob, ez öröm, de ehhez nagy szerencse kell.
#76 Ezt most nem értem. Ő honnan tudja hogy nem dobom akárki másért? Honnan tudja akárki? Bizalom.
Amúgy szerinted a lapos nőket nem csalják meg/dobják soha?
Nem tudja, persze, de most a kérdés a lapos hasról szól.
Dehogynem csalják meg őket, csak nem amiatt, hogy nem elég lapos a hasuk.
Nőként szerintem ez azért nem egy átlagos has. Egy többgyerekes anyukának talán, de egy fiatal lánynak azért durva. Pedig én sem vagyok fitness maca, nem teljesen lapos a hasam, de azért huszonéves fiatal lánynak nem ilyen bele kéne legyen. Ez már csak rosszabb lesz ha nem tesz ellene, az anyagcsere lassul, jön(jöhet) a terhesség, és ebből nagyon durva elhízás lesz.
Az más kérdés, hogy Magyarország benne van a világ top legelhízottabb országaiban, szóval sok ilyen lány szaladgál, de attól ez még egy túlsúlyos, plötty, életében semmit nem mozgott alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!