Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nekem kellene változta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kellene változtatnom? Főzni fogok párom barátainak de laktózérzékeny az egyik.

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és kb ugyanakkor jött össze az egyik haverja is egy lánnyal. A haverja nagyon szimpatikus, jófej srác de a csaj ellenszenves. Magának való, hallgatagabb, szerintem kicsit sokat képzel magáról de mindegy, ki szoktam bírni néha azt a kis időt. A párom társaságában szokás, hogy mindig másnál gyülekezünk és az aktuális házigazda süt, főz. Mi következünk és párom javaslatára egy egyszerűbb tejszínes csirkés tésztát fogok készíteni (páromnak nagyon ízlett). Tegnap viszont összevesztünk mert a haverja kérdezte tőle mi lesz a kaja mert időben szólna, hogy a barátnője laktózérzékeny. Párom a hátam mögött megígérte, hogy figyelembe fogjuk venni. Mérges lettem mert semmiképp nem akarom ilyen növényi cuccal helyettesíteni a tejszínt, nehogy egy ember miatt ne legyen már az egésznek igazi íze… Kérdeztem, hogy nem szed tablettát amit ilyen esetben előtte kell bevenni? Meg javasoltam, hogy nézek valami üveges szószt amit rá tud önteni a sima tésztára. De a barátom teljesen kiborult, aztán én is, végül megkérdeztem miért akar ennyire imponálni ennek a csajnak?? Mert ez a csaj egy cicababa fajta, műszempilla műköröm amikről ràadásul tagadja hogy mű, mindig azt mondja hogy igaziak, meg szőke hosszú haj szóval tudjátok milyen.. és a párom mindig mondja, hogy így vagyok szép neki (kivsit husi vagyok), de ki tudja mit gondol a csajról??

Szóval mondtam páromnak hogy igazodjon a csaj hozzánk vagy nem kell jönnie, párom erre azt mondta, hogy nem majd inkább főz ő de én addig ne legyek ott, mert bunkó vagyok.

Szerintetek???

2024. jún. 14. 12:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
61%
Tiszta szívemből drukkolok, hogy elhagyjon, és találjon maga mellé egy értelmesebb, jobb lelkű és csinosabb nőt.
2024. jún. 15. 11:53
 62/68 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a féltékenység mindent megmérgez, tönkre tesz.

Neked ez a valódi problémàd.Amíg nem teszel valamit annak érdekében, hogy ne csak az orrodig làss és több bölcsességgel, önismerettel,empàtiàval rendelkezz, addig minden kapcsolatodat tönkre fogod tenni.

2024. jún. 15. 12:39
 63/68 anonim ***** válasza:
97%
A lanyom laktozerzekeny es senkinek nem gond ha megyunk,van hus krumpli... Vagy rizs. Egyedul a bunko exanyosom egyszeruen keptelen az agyaval felfogni. Te is a bunko kategória vagy. 4 krumplit megsutni nehezedre esik
2024. jún. 15. 17:43
 64/68 anonim ***** válasza:
98%

Erre szokták azt mondani, hogy:

"Aki másnak vermet maga esik bele!" Értsd úgy, hogy nemsokára szingli leszel mert le fog téged pattintani a párod. Majd máskor lehetőleg átgondolod, hogy ér-e annyit más mint a párod, kapcsolatod, illetve az életed...

2024. jún. 15. 19:36
 65/68 anonim ***** válasza:
97%
Ha időben szóltak, azért nem egy akkora dolog változtatni a menün vagy az adott főételen. Mintha a tejszínes tészta hiánya nélkül meghalnál. Ez a díszhiszti sztem undorító... még akkor is, ha a csaj nem szimpatikus.
2024. jún. 16. 21:27
 66/68 anonim ***** válasza:
65%

"VAN LAKTÓZMENTES TEJSZÍN. Nem növényi, rendes tejszín, tejből.

Ilyen k.urva egyszerű."

Ez nem ilyen kvrva egyszerű amúgy. A tesóm laktózérzékeny, és a laktózmentes tejtermékeket is kerüli. Az, hogy valami laktózmentes, nem azt jelenti, hogy nincs benne laktóz, hanem hogy van benne pluszban laktáz enzim, amit a kérdező tablettaként vetetett volna be a lánnyal.

És ugye a laktáz tabi olyan, hogy van hozzá egy általános tájékoztató, hogy elméletben hány db hány ml laktózt segít megemészteni, de ez egyéni érzékenységtől is függ.

Én nem laktózosként megiszok bármilyen tejet, de a laktózmentes cuccoknak van valami rossz műanyag édesítő ízük.

2024. jún. 17. 22:13
 67/68 anonim ***** válasza:
71%

Miért nem apárod főz?

"semmiképp nem akarom ilyen növényi cuccal helyettesíteni a tejszínt"

Egyszerűen hagyd ki, és kész.

Vagy mielőtt beleteszed, vegyél ki egy jó nagy adagot külön a laktózérzékenynek.

2024. jún. 18. 22:17
 68/68 anonim ***** válasza:
37%
Már írtam korábban választ de most újabb dolog tűnt fel: ez egy féléves kapcsolat. Ki a franc venné fel a szokásait az új párjának, ezt a vacsoracsata műsort, pláne hogy főzzön az ő barátainak. Főzzön az akinek a barátai 🤷
2024. jún. 18. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!