Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nekem kellene változta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kellene változtatnom? Főzni fogok párom barátainak de laktózérzékeny az egyik.

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és kb ugyanakkor jött össze az egyik haverja is egy lánnyal. A haverja nagyon szimpatikus, jófej srác de a csaj ellenszenves. Magának való, hallgatagabb, szerintem kicsit sokat képzel magáról de mindegy, ki szoktam bírni néha azt a kis időt. A párom társaságában szokás, hogy mindig másnál gyülekezünk és az aktuális házigazda süt, főz. Mi következünk és párom javaslatára egy egyszerűbb tejszínes csirkés tésztát fogok készíteni (páromnak nagyon ízlett). Tegnap viszont összevesztünk mert a haverja kérdezte tőle mi lesz a kaja mert időben szólna, hogy a barátnője laktózérzékeny. Párom a hátam mögött megígérte, hogy figyelembe fogjuk venni. Mérges lettem mert semmiképp nem akarom ilyen növényi cuccal helyettesíteni a tejszínt, nehogy egy ember miatt ne legyen már az egésznek igazi íze… Kérdeztem, hogy nem szed tablettát amit ilyen esetben előtte kell bevenni? Meg javasoltam, hogy nézek valami üveges szószt amit rá tud önteni a sima tésztára. De a barátom teljesen kiborult, aztán én is, végül megkérdeztem miért akar ennyire imponálni ennek a csajnak?? Mert ez a csaj egy cicababa fajta, műszempilla műköröm amikről ràadásul tagadja hogy mű, mindig azt mondja hogy igaziak, meg szőke hosszú haj szóval tudjátok milyen.. és a párom mindig mondja, hogy így vagyok szép neki (kivsit husi vagyok), de ki tudja mit gondol a csajról??

Szóval mondtam páromnak hogy igazodjon a csaj hozzánk vagy nem kell jönnie, párom erre azt mondta, hogy nem majd inkább főz ő de én addig ne legyek ott, mert bunkó vagyok.

Szerintetek???

2024. jún. 14. 12:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
86%
Nem az oldallal van a baj, hanem veled! De nyilván soha az életben nem fogod belátni. Ha vendéged van, járj a kedvében és vegyél egy k laktózmentes tejszínt és csináld azzal, vagy ha nem bírod az ilyen úri huncutságokat megenni, egy növényi tejszínt és egy kis adag húst készíts el neki külön. Ha ennyire nem vagy képes, akkor meg add át a terepet a pasidnak, jó nagy égés leszel neki hogy a nagy p.csád mellé még gonosz is vagy.
2024. jún. 14. 13:52
 22/68 anonim ***** válasza:
80%
Jaj...A haver jófej, kedves...De a barátnője nem. No comment csak azért mert nem nyalja a hátsódat és persze sokkal szebb tőled. Fogyj le és sminkeld magad, adj magadra. A drága párodnak ha ő kéne se biztos, hogy a lánynak kellene ő. Két ember kell hozzá és még azt sem tudod. Na egy ember elég a szakításhoz ha olyan hülye min te vagy csak szólok.
2024. jún. 14. 13:52
 23/68 anonim ***** válasza:
89%

Nézd, te tipikusan az az ember vagy, aki nem azért kérdez meg valamit, hogy lásson más álláspontot és elgondolkodjon rajta, hanem az, aki azért kérdez, hogy önigazolást szerezzen mások által. Minden más véleményt csuklóból elutasítasz. Szerintem nem házigazdához méltó ez a viselkedés, eléggé kiábrándító, neked nem kellene ellátni ilyen feladatot, bár hátha egy leckének jó lesz. Azt még azért hozzátenném, hogy szerencsétlen csaj a leírásod alapján nem tett semmi rosszat, nem bántott senkit, nem nézett csúnyán senkire. Én, ha a helyében lennék és tudnám azt, hogy ez folyik a háttérben, őszintén szólva elég szarul érezném magam és nem mennék el, mert azt érezném, hogy csak teher vagyok, egy nemkívánatos személy.

Kérdezem én, megfelelő hozzáállás ez házigazdaként egy vendéghez, egy másik emberhez?

2024. jún. 14. 13:54
 24/68 anonim ***** válasza:
50%
Zsíros mangalica vagy és akkor irigy, féltékeny vagy, nem az oldallal van a baj hanem VELED van. Takarodj pszichiáterhez inkább, rád fér!
2024. jún. 14. 13:57
 25/68 anonim ***** válasza:
48%
24# Amúgy te ezt a kérdező szemébe is mondanád? Vagy csak anonim vagy negylegény?
2024. jún. 14. 13:59
 26/68 anonim ***** válasza:
41%

Miért ne? Lehet még szembe is köpném. Az ilyenek megérdemlik, abból tanulnak.

Olyan nagy dolog lenne lefogyni, vagy legalábbis lejjebb adni? Ha meg betegség miatt zsírosbödöm oké, de a lány se tehet róla, hogy laktózérzékeny, se arról, hogy sokkal szebb mint ő még műszempillákkal is.

Az önbizalomhiány és a zsír ami folyik benne a vér helyett az agyára ment.

Szerinted normális, hogy képes lenne hasmenést okozni neki irigységből?

Pszichiáter való neki! Ez nem vicc egyáltalán amire ő képes lenne.

2024. jún. 14. 14:06
 27/68 anonim ***** válasza:
39%
Cickányok köpködnek.
2024. jún. 14. 14:07
 28/68 anonim ***** válasza:
43%
26, ezután a hiszti után te mivel vagy jobb, mint a kérdező? Mindketten a külseje miatt néztek le valakit, csak egyik irigységből, másik undorból.
2024. jún. 14. 14:08
 29/68 anonim ***** válasza:
72%
Nemcsak a cickányok, bár írtam, hogy lehet. Azért ha az egészséged múlna ő rajta, bármi bajod lenne egy ilyen bálna miatt kíváncsi lennék, hogy hagynád-e magad. Biztosan nem.
2024. jún. 14. 14:09
 30/68 anonim ***** válasza:
42%
26# Na jó, ez azért nagyon csúnya volt. Laktózérzékeny vagyok, de ezt a beszédstílust senki nem érdemelte meg!
2024. jún. 14. 14:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!