Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nekem kellene változta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kellene változtatnom? Főzni fogok párom barátainak de laktózérzékeny az egyik.

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és kb ugyanakkor jött össze az egyik haverja is egy lánnyal. A haverja nagyon szimpatikus, jófej srác de a csaj ellenszenves. Magának való, hallgatagabb, szerintem kicsit sokat képzel magáról de mindegy, ki szoktam bírni néha azt a kis időt. A párom társaságában szokás, hogy mindig másnál gyülekezünk és az aktuális házigazda süt, főz. Mi következünk és párom javaslatára egy egyszerűbb tejszínes csirkés tésztát fogok készíteni (páromnak nagyon ízlett). Tegnap viszont összevesztünk mert a haverja kérdezte tőle mi lesz a kaja mert időben szólna, hogy a barátnője laktózérzékeny. Párom a hátam mögött megígérte, hogy figyelembe fogjuk venni. Mérges lettem mert semmiképp nem akarom ilyen növényi cuccal helyettesíteni a tejszínt, nehogy egy ember miatt ne legyen már az egésznek igazi íze… Kérdeztem, hogy nem szed tablettát amit ilyen esetben előtte kell bevenni? Meg javasoltam, hogy nézek valami üveges szószt amit rá tud önteni a sima tésztára. De a barátom teljesen kiborult, aztán én is, végül megkérdeztem miért akar ennyire imponálni ennek a csajnak?? Mert ez a csaj egy cicababa fajta, műszempilla műköröm amikről ràadásul tagadja hogy mű, mindig azt mondja hogy igaziak, meg szőke hosszú haj szóval tudjátok milyen.. és a párom mindig mondja, hogy így vagyok szép neki (kivsit husi vagyok), de ki tudja mit gondol a csajról??

Szóval mondtam páromnak hogy igazodjon a csaj hozzánk vagy nem kell jönnie, párom erre azt mondta, hogy nem majd inkább főz ő de én addig ne legyek ott, mert bunkó vagyok.

Szerintetek???

2024. jún. 14. 12:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
56%

Gyerekek ugye ezt nem mondjátok komolyan, laktózon összeveszni?

Ennyire hogy lehet punya egy generáció...

2024. jún. 14. 12:57
 2/68 anonim ***** válasza:
93%
Főzzön a párod.
2024. jún. 14. 12:57
 3/68 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem borzasztóan bunkó vagy. Vannak laktózmentes tejszínek stb. Nem kellene növényit használnod. Egyébként Te, akinek nincsenek hasonló betegségei, inkább örüljön, hogy nem kell ezzel megküzdened napi szinten. Üdv, egy ételallergiás, aki sose ehet a barátaival,annyi mindenre allegiás…
2024. jún. 14. 13:06
 4/68 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyszerűen csináljátok mondjuk valami húst krumplival vagy rizzsel, és probléma megoldva.
2024. jún. 14. 13:07
 5/68 anonim ***** válasza:
93%
Laktózérzékeny vagyok és borsódzik a hátam ettől a hozzáállástól. Nem várom el, hogy mindenki hozzám alkalmazkodjon, DE ez a stílus, hogy "hát márpedig én nem fogom lecserélni a tejszínt erre a sz*rra" nagyon bunkó. Bocs, nem én választottam, hogy érzékeny vagyok rá!
2024. jún. 14. 13:09
 6/68 anonim ***** válasza:
100%
4, de az megoldás lenne, ő most képletesen f@szt méreget a csajjal, és mindenképpen drámázni akar.
2024. jún. 14. 13:10
 7/68 anonim ***** válasza:
91%
Valld be hogyha a csajt csúnyának tartanád akkor egyáltalán nem zavarna, hogy tejszín helyett mást kéne belerakni. Te annyira irigy egy perszóna vagy, hogy azt se bánnád, hogy előtted kakilná össze magát a csaj, vagy hányna bele a "gondosan" elkészített kajádba csak, hogy "lejárasd" őt. Csak annyit érsz el, hogy a párod észreveszi végre milyen rosszindulatú vagy, kiábrándult belőled és elhagy. Folytasd tovább ha húsgombóc kinézettel szerinted fogsz magadnak paseszt olyan könnyen és főleg olyant aki képes téged elviselni hosszú távon. Hajrá!
2024. jún. 14. 13:10
 8/68 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy most tényleg akkora dolog laktózmentes tejszínt venni? Nem fogod érezni a különbséget, ígérem. Nem kell növényi helyettesítő. Mondjuk ha én vendégeket várok, alap, hogy a kedvükben járok, nálunk is van laktózérzékeny családtag. Nem is szereti pl a sajtot, a rakott tészta egyik felére nem tettem sajtot, úgy sütöttem. Nem haltam bele, és mindenki tudott enni belőle. Szerintem ha egy házigazda ennyi áldozatot nem tud vállalni, akkor ne is fogadjon vendégeket.
2024. jún. 14. 13:11
 9/68 anonim ***** válasza:
92%
Számomra te vagy az unszimpatikus, mert árad belőled a rosszindulat. Magyarul az van, hogy nem tetszik neked a csaj, ezért leszarod.
 10/68 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok laktózérzékeny, de ki szoktam próbálni más hozzávalókat, és a növényi tejszín nekem bejött, sokkal jobb tejszínes cuccokba, jobb az állaga.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!