Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekem kellene változtatnom? Főzni fogok párom barátainak de laktózérzékeny az egyik.
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és kb ugyanakkor jött össze az egyik haverja is egy lánnyal. A haverja nagyon szimpatikus, jófej srác de a csaj ellenszenves. Magának való, hallgatagabb, szerintem kicsit sokat képzel magáról de mindegy, ki szoktam bírni néha azt a kis időt. A párom társaságában szokás, hogy mindig másnál gyülekezünk és az aktuális házigazda süt, főz. Mi következünk és párom javaslatára egy egyszerűbb tejszínes csirkés tésztát fogok készíteni (páromnak nagyon ízlett). Tegnap viszont összevesztünk mert a haverja kérdezte tőle mi lesz a kaja mert időben szólna, hogy a barátnője laktózérzékeny. Párom a hátam mögött megígérte, hogy figyelembe fogjuk venni. Mérges lettem mert semmiképp nem akarom ilyen növényi cuccal helyettesíteni a tejszínt, nehogy egy ember miatt ne legyen már az egésznek igazi íze… Kérdeztem, hogy nem szed tablettát amit ilyen esetben előtte kell bevenni? Meg javasoltam, hogy nézek valami üveges szószt amit rá tud önteni a sima tésztára. De a barátom teljesen kiborult, aztán én is, végül megkérdeztem miért akar ennyire imponálni ennek a csajnak?? Mert ez a csaj egy cicababa fajta, műszempilla műköröm amikről ràadásul tagadja hogy mű, mindig azt mondja hogy igaziak, meg szőke hosszú haj szóval tudjátok milyen.. és a párom mindig mondja, hogy így vagyok szép neki (kivsit husi vagyok), de ki tudja mit gondol a csajról??
Szóval mondtam páromnak hogy igazodjon a csaj hozzánk vagy nem kell jönnie, párom erre azt mondta, hogy nem majd inkább főz ő de én addig ne legyek ott, mert bunkó vagyok.
Szerintetek???
Gyerekek ugye ezt nem mondjátok komolyan, laktózon összeveszni?
Ennyire hogy lehet punya egy generáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!