Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nekem kellene változta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kellene változtatnom? Főzni fogok párom barátainak de laktózérzékeny az egyik.

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és kb ugyanakkor jött össze az egyik haverja is egy lánnyal. A haverja nagyon szimpatikus, jófej srác de a csaj ellenszenves. Magának való, hallgatagabb, szerintem kicsit sokat képzel magáról de mindegy, ki szoktam bírni néha azt a kis időt. A párom társaságában szokás, hogy mindig másnál gyülekezünk és az aktuális házigazda süt, főz. Mi következünk és párom javaslatára egy egyszerűbb tejszínes csirkés tésztát fogok készíteni (páromnak nagyon ízlett). Tegnap viszont összevesztünk mert a haverja kérdezte tőle mi lesz a kaja mert időben szólna, hogy a barátnője laktózérzékeny. Párom a hátam mögött megígérte, hogy figyelembe fogjuk venni. Mérges lettem mert semmiképp nem akarom ilyen növényi cuccal helyettesíteni a tejszínt, nehogy egy ember miatt ne legyen már az egésznek igazi íze… Kérdeztem, hogy nem szed tablettát amit ilyen esetben előtte kell bevenni? Meg javasoltam, hogy nézek valami üveges szószt amit rá tud önteni a sima tésztára. De a barátom teljesen kiborult, aztán én is, végül megkérdeztem miért akar ennyire imponálni ennek a csajnak?? Mert ez a csaj egy cicababa fajta, műszempilla műköröm amikről ràadásul tagadja hogy mű, mindig azt mondja hogy igaziak, meg szőke hosszú haj szóval tudjátok milyen.. és a párom mindig mondja, hogy így vagyok szép neki (kivsit husi vagyok), de ki tudja mit gondol a csajról??

Szóval mondtam páromnak hogy igazodjon a csaj hozzánk vagy nem kell jönnie, párom erre azt mondta, hogy nem majd inkább főz ő de én addig ne legyek ott, mert bunkó vagyok.

Szerintetek???

2024. jún. 14. 12:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
60%
48#al vagyok én is. Oké hogy a kérdező a hibás a tortenetben de azért a megnyilvánulások a kommentek között már olyan szinteken vannak mintha kutyát ölt volna,vagy egy utolsó szardarab lenne... Jézusom már emberek😨
2024. jún. 14. 18:45
 52/68 anonim ***** válasza:
53%

A lényeget senki se veszi észre? "Főzni fogok a párom barátainak". Ezmiez? "Mi következÜNK és nekem kell főzni?" Talán nekÜNK.

A többi ami itt folyik az meg minősíthetetlen.

2024. jún. 14. 18:58
 53/68 anonim ***** válasza:
37%
Én meg egyetértek azokkal, vagy azzal aki "megmondta a magáét" mégha nagyon durva is volt mert hátha észbe kap a kérdező. Induljunk ki csak abból, hogy azért írt ide, hogy neki adjunk igazat és persze a sárga földig hordjuk le a csajt akit ő egyáltalán nem bír. Ha azt írtuk volna, hogy egyáltalán nem bunkó, belőlünk nyerte volna a bátorságot talán simán bele tette volna a tejszínt. Nem vennék részt még így anonim oldalon sem abban, hogy a csajnak nehéz pillanatokat okozzon csak azért mert bátorítottam. Amúgy meg ha egyszer husis és az a problémája, nem bírja elfogadni magát akkor kezdjen magával valami érdemeset. Ő semmivel se különb azoktól akit őt bántották, vagy az az egy személy, nem tudom mennyi volt pontosan. Aki meg azokra mutogat az sem sokkal jobb. Lehet tanácsot adni anélkül is másba állnak bele a válaszolók. Nem kell figyelembe venni.
2024. jún. 14. 19:15
 54/68 anonim ***** válasza:
54%
Rohadt vicces az itteni dagadtdisznózás ugyanazoktól akik más kérdéseknél a legkisebb kritikát se tűrik a túlsúlyra, pl egy most futó kérdésnél egy valóban mindenben átlag alatti, kissé túlsúlyos, jelentéktelen arcú "influenszernél" ott hisztériáznak ezek a sokpipások és pontozgatják lefele azt aki meg meri említeni hogy ez a linkelt csaj egy átlagon aluli jelenség. Nem vagyok ott válaszoló csak láttam mi folyik ott, és mi folyik itt, ahol látatlanban dagadtg.ciznek le valakit, míg ott legalább látjuk is, de azt meg megvédik. Rohadtul szánalmas.
2024. jún. 14. 19:30
 55/68 anonim ***** válasza:
88%

Melyik az a kérdés 54?

Megnézem mi folyik ott.

Ja, de amúgy ez az, hogy ezen az oldalon ahogy fúj a szél úgy változik a vélemény is általában. Ha meg valaki őszinte még akkor is ha tök paraszt akkor még ő a rossz, de az nem probléma amikor túlsúlyos férfiakat látatlanban bántanak mindenféle negatív jelzőkkel. De mivel nőnemű a kérdező és valaki le meri írni, hogy kövér, dagadt, vagy disznó az már konkrétan minősíthetetlen. Pedig csak annyit kéne tenni mint jelezni a moderátoroknak a válaszokat. Nem még inkább felidegesíteni. Bírom, hogy annyira halvérűek a kommentelők itt, de egyébként képmutatók mert más kérdések alatt ugyanúgy csúnya dolgokat vágnak egymás és a kérdezők fejéhez. Itt legalább olyan akadt ki aki elmondása szerint laktózérzékeny, a többi meg szintén leírta a véleményét, többen is írták, hogy irigy a kérdező és a túlsúlya az okozója. Tiszta nevetséges ami itt ezen az oldalon folyik.

2024. jún. 14. 19:41
 56/68 anonim ***** válasza:
39%

52-esnek igaza van.

A kerdezovel egyaltalan nem ertek egyet, gusztustalan a hozzaallasa, de a parja egy fikarcnyival sem jobb ember nala. Mi az mar, hogy automatikusan a nonek kell haptakba vagnia magat es kiszolgalnia a vendegeket, merta par ferfitagjanak ez derogal, es csak akkor merul fel, hogy o fog fozni, amikor megsertodik a kerdezo viselkedese miatt.

Azert durva, hogy ennyi ember szerint normalis a not csicskaztatni.

Ez kiabranditobb, mint maga a kerdes, amelyben mindossze ket kreten, a posztolo es a baratja szerepel. A kommentszektorban viszont tobb tucat hozzaszolason keresztul nyaljak a pasika segget. Egyszeruen undorito.

2024. jún. 15. 00:28
 57/68 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem párodnak van igaza. Figyelembe kell venni. minden vendég komfortosan érezze magát fullra.

Az üveges szószos ötlet viszont tőled ténylegesen jó volt, csak nem tudjuk, ezek mennyire ízletesek ezek.

De pl egységes tejnélküli kaját is lehet,hogy lehet csinálni.

Ha párod vállalja a kaját,akkor az menő,legyél büszke rá.

De lehet amúgy hogy rendelhetnétek is célzottan laktózmentes menüt,ha telik rá.

Vagy eszi mindenki az üveges szószt.

2024. jún. 15. 00:49
 58/68 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem ezeket a hülyeségeket, hogy laktózmentes menü rendelés, üveges szósz, stb.

VAN LAKTÓZMENTES TEJSZÍN. Nem növényi, rendes tejszín, tejből.

Ilyen k.urva egyszerű.

2024. jún. 15. 05:07
 59/68 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem csicskáztatott a barátom… Leültünk megbeszélni, hogy mi legyen a menü és több ötlet után megemlítette a párom ezt a tejszínes csirkét mert azt nemrég készítettem és mennyire jó lett. Mondtam is rögtön, hogy legyen akkor ez. És ez NEM azt jelenti, hogy kivonja magát az egészből!! Oké ezt nem részleteztem de nem ez a kérdés lényege! Segített volna bevásárolni, előkészíteni mindent stb stb

De már mindegy, este is nagyon szűkszavú volt amikor bocsánatot kértem tőle. Azt mondta nem haragszik csak csalódott. Kicsit kerül, elhúzódik az érintésem elől.

Mondtam hogy akkor veszek laktózmentes tejszínt de azt mondta hagyjuk ezt az eredeti kaját, közben ő már gondolkozott más lehetőségeken és majd elintézi. Szerdán lenne a vacsi de most fogalmam sincs mi lesz.

2024. jún. 15. 08:34
 60/68 anonim ***** válasza:
84%

Ha csalódott benned és nem fog tudni rajta túllépni főleg, hogy azzal gyanúsítottad, hogy a barát barátnőjének akar imponálni miközben a barát szólt neki időben hogy jó lenne ha odafigyelnétek a menüre akkor nem áll a szénátok. E incidens előtt voltak viták, félreértések? Vagy ez az első? Gondolj bele fordítva az ő oldaláról nézd a helyzetet:

Mindenki a baráti körből készülődött, megvendégelt titeket is és te azt találtad ki, hogy a lány ne menjen hozzátok. De akkor valószínűleg a a párod barátja se vett volna részt és a későbbiekben lett volna feszültség köztetek. Ráadásul még féltékeny lenne, nem bízna meg benned. Persze, hogy távolságot tart, a legrosszabbat feltételezed roluk.

Javaslatot adott neked, csinálhattál volna mást a csirke helyett tejszínnel nyugodtan, de te nem...Te inkább összekaptál vele. Valószínűleg érzi, látja, hogy nem bízol benne egy ideje és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Hogy ebből hogyan mászol ki, egyáltalán ki tudsz-e kérdéses.

2024. jún. 15. 10:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!