6eves kislànyomnak minden nap faj a hasa. Laktozerzekenyseg lehet?
Szerintem is siman lehet lelki, idegi dolog a gyereknel. Utana kell jarni. De szerintem a tobbiek sem arra gondolnak h lusta a gyerek es csak kitalalja h ne kelljen oviba vagy suliba menni, hanem hogy valami ovodai/iskola dolog valtja ki. Pl en anno egy ovoneni miatt kaptam
allandoan hasmenest mert feltem tole es 150 ev volt mire ki tudtak huzni belolem mert nem mondtam el. Foleg mert a tobbi gyerek nem felt tole, csak en. Abszolut barmi okozhatja. Remelem hamar ki tudjatok deriteni!
"De szerintem a tobbiek sem arra gondolnak h lusta a gyerek es csak kitalalja h ne kelljen oviba vagy suliba menni, hanem hogy valami ovodai/iskola dolog valtja ki. "
Így van, csupán a kérdező látott mást bele. 1. és 3. voltam
8-as te sem fogalmaztal a legjobban. Mert ez nem azt jelenti h a gyereknek “a vilagon semmi baja nincs” hanem pont azt h nagyonis van baja, csak nem szervi, hanem valamilyen lelki eredetu.
De kerdezo amugy otthon is lehet problema, nem csak az ovodaban/iskolaban. Nalunk otthon volt problema es azert feltem az ovonenitol mert valahogy kivetitettem ra es ezert volt hasmenesem mindig mikor mennem kellett. Annyira hogy azota is rosszul leszek ha egy olyan tipikus ovodai epuletet meglatok, pedig nem is ott volt a problema, hanem otthon a csaladban. (Apam ivott es mindig balhe volt otthon)
Tenyleg az a baj h millio dolog okozhatja a gyereknel, abszolut barmi. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!