Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nekem kellene változta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kellene változtatnom? Főzni fogok párom barátainak de laktózérzékeny az egyik.

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és kb ugyanakkor jött össze az egyik haverja is egy lánnyal. A haverja nagyon szimpatikus, jófej srác de a csaj ellenszenves. Magának való, hallgatagabb, szerintem kicsit sokat képzel magáról de mindegy, ki szoktam bírni néha azt a kis időt. A párom társaságában szokás, hogy mindig másnál gyülekezünk és az aktuális házigazda süt, főz. Mi következünk és párom javaslatára egy egyszerűbb tejszínes csirkés tésztát fogok készíteni (páromnak nagyon ízlett). Tegnap viszont összevesztünk mert a haverja kérdezte tőle mi lesz a kaja mert időben szólna, hogy a barátnője laktózérzékeny. Párom a hátam mögött megígérte, hogy figyelembe fogjuk venni. Mérges lettem mert semmiképp nem akarom ilyen növényi cuccal helyettesíteni a tejszínt, nehogy egy ember miatt ne legyen már az egésznek igazi íze… Kérdeztem, hogy nem szed tablettát amit ilyen esetben előtte kell bevenni? Meg javasoltam, hogy nézek valami üveges szószt amit rá tud önteni a sima tésztára. De a barátom teljesen kiborult, aztán én is, végül megkérdeztem miért akar ennyire imponálni ennek a csajnak?? Mert ez a csaj egy cicababa fajta, műszempilla műköröm amikről ràadásul tagadja hogy mű, mindig azt mondja hogy igaziak, meg szőke hosszú haj szóval tudjátok milyen.. és a párom mindig mondja, hogy így vagyok szép neki (kivsit husi vagyok), de ki tudja mit gondol a csajról??

Szóval mondtam páromnak hogy igazodjon a csaj hozzánk vagy nem kell jönnie, párom erre azt mondta, hogy nem majd inkább főz ő de én addig ne legyek ott, mert bunkó vagyok.

Szerintetek???

2024. jún. 14. 12:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen átjön, h nem a tejszín a baj, hanem, hogy jó nő a csaj, és csak féltékeny vagy.
2024. jún. 14. 13:13
 12/68 anonim ***** válasza:
90%
Nincs semmilyen ételallergiám, de baszki te rád allergiás vagyok esküszöm. Undorító egy "nő"személy vagy. Remélem hamarosan kidob a barátod.
2024. jún. 14. 13:13
 13/68 anonim ***** válasza:
63%

"De a barátom teljesen kiborult, aztán én is, végül megkérdeztem miért akar ennyire imponálni ennek a csajnak??"

Irigy vagy rá és féltékeny. De te magadból indulsz ki ezek szerint mert te vagy az a fajta némber aki képes lenne rámászni a barátnője pasijára és akkor azért feltételezed a párodról, hogy megfektetné a barátja barátnőjét. De még egy szóval se írtad, hogy flörtöltek volna hanem, hogy a lány magának való (szóval hiába írnád ezek után nem hinném el).

"párom erre azt mondta, hogy nem majd inkább főz ő de én addig ne legyek ott, mert bunkó vagyok."

Nagyon jól tette, ha a helyében lennék a vacsin sem vehetnél részt míg elnézést nem kérnél tőlem és bevallanám a társaság előtt, hogy mit gondolsz rólam és a lányról. Mint pl. azért, hogy te nem szőkehajú vagy és vékony, műszempillás amiatt sokkal több vagy. És ott előttük elzavarnálak a francba örökre.

De mivel szeret (még) téged és biztos nem az a típus, hogy jól megalázzon - én képes lennék rá! - így ajánlom neked, hogy fogyjál le te dagadt disznó, ne falj annyit, mozogj sokat és menj el pszichológushoz!

Laktózérzékeny vagyok, jól felcseszted a vérem. Örülhetnél te szerencsétlen dagadék, hogy nem vagy az és nem irigykedni kéne, se gyanúsítani a párodat. Hányok tőled. 🤮

2024. jún. 14. 13:26
 14/68 anonim ***** válasza:
89%

Készítsetek mást, vagy csináld laktózmentes tejszínből. :)

Ezzel a viselkedéssel csak azt sugallod, hogy krva féltékeny vagy a szőke csajra.

Viselkedj érett nő módjára, és mondd azt a barátodnak hogy igaza volt és megoldjátok azt, hogy a szőkeség is tudjon enni belőle. Ne legyél gonosz, még ha nem szimpi a csaj, akkor se, mert lehet visszafele fog elsülni a dolog. :)

2024. jún. 14. 13:26
 15/68 anonim ***** válasza:
96%

Iszonyat Hiszti Kriszti vagy. Már akkor levágtuk, hogy nem akarsz neki főzni amikor közölted, hogy nem bírod a csajt.

Vagy főzöl neki mást vagy egy kisebb seprenyőben neki külön növényi tejszínnel készíted, tényleg annyira fáj ez?

Ja persze, hogy fáj mert eldöntötted már a legelején, hogy annak a csajnak semmit nem akarsz csinálni.

2024. jún. 14. 13:33
 16/68 anonim ***** válasza:
94%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Olvasd el ezt, mi lett abból, hogy valaki nem veszi komolyan a laktózérzékenységet. Nem tehet róla, hogy az a problémája. Oda megy hozzátok, ő a vendég, csináljátok olyan ételt ami neki is megfelel. Egy kis emberség se van benned?

2024. jún. 14. 13:38
 17/68 A kérdező kommentje:

Mit is vártam ettől az oldaltól.. itt mindenki szerint jogos ahogy a barátom bánt velem emiatt? Ráadásul itt valaki félreértette mert nem csak a főzésen hanem az egész vacsin nem lehetek ott a párom szerint, ha nem laktózmentesre készítem a vacsit.

Továbbra az is a véleményem, hogy egyszerűbb lenne bevennie egy olyan tablettát vacsi előtt. Miért olyan bonyolult ez? Nem gluténmentes étrendje van, nem súlyos ételallergiája van.

Hajlok rá mégis, hogy akkor elkészítem ahogy a párom javasolta de nem a csaj kedvéért hanem a párom miatt. Nem szeretnék vele rosszban lenni mert nagyon szeretem es kimaradni sem akarok a vacsiból.

2024. jún. 14. 13:44
 18/68 anonim ***** válasza:
100%

#16 erre a kérdésre emlékszem... Nekem cukrosként rendszeresen hazudták, hogy nincs benne cukor. Mindig kiderült, hogy ja de van benne, de csak kevés, nem árt meg. A fehérlisztes témát már elengedtem, mert folyamatosan megkaptam, hogy miért csak egy pogácsát eszek és nem tömöm magam,, hiszen nincs a pogácsában cukor...

Amúgy is kellemetlen, ha nekem külön főz valaki de még kellemetlenebb, amikor sz*rik a kérésemre (akkor minek kérdezett rá??) és nem eszem meg.

2024. jún. 14. 13:46
 19/68 anonim ***** válasza:
88%
#17 így összeugrani nem normális egy vacsora miatt, egyikőtök sem reagált helyesen. Viszont, neked mi jogod van másnak megmondani, hogy mikor milyen tabelettát vegyen be? Én is kiakadnék, ha így viselkednél, ez nem játék.
2024. jún. 14. 13:48
 20/68 anonim ***** válasza:
89%
Igen, mindenki ellened van JOGOSAN mert egy rosszindulatú alak vagy tele irigységgel és kisebbségi komplexussal. Ne légy a vacsin ha nem felel meg, hogy tekintettel kell lenned más emberi lényre. Ilyen egyszerű. Nem kell bevennie tabit rá, te neked kéne emberként viselkedni!
2024. jún. 14. 13:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!