Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha szülinapi...

Szerintetek, ha szülinapi bulit tartok a gyerekemnek és lesz a 12 főből 1 ember, aki laktózérzékeny, akkor illik laktozmentes tortát venni? Vagy az is megteszi, ha csinálok más sütit is, ami viszont laktozmentes lesz?

Figyelt kérdés

Mindenképp csokitortat szeretnék egyébként, arra is gondoltam, hogy 1-2 szelet laktozmentes csokitortat is veszek, és neki azt kínálom fel, ill. lesz laktozmentes kokuszkocka.

Köszi a válaszokat

#vendég #Laktózmentes torta
2024. jún. 12. 20:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon jó laktózmentes csokitorták vannak, fel sem tűnne a többi gyereknek.
2024. jún. 12. 20:48
 2/31 anonim ***** válasza:
90%

A laktózmenteset az is meg tudja enni, aki nem laktózérzékeny..

De a másik megoldás is jó, hogy veszel egy -két szelet menteset is.

2024. jún. 12. 20:49
 3/31 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem csinálod az egész tortát laktózmentesen, akik nem érzékenyek, azoknak nem árt (és ízben nincs különbség, a laktózmentes tejtermékek talán picit édesebbek, de más eltérés nincs), az elkészítésben semmire nem kell figyelni, ugyanúgy használhatod, mint a megszokott tejtermékeket, és akkor nincs semmi probléma.
2024. jún. 12. 20:49
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Egy szelet laktozmentes csokitorta tokeletes
2024. jún. 12. 21:00
 5/31 anonim ***** válasza:
46%
Vegyél laktózmentes tortát. A laktózmentes cuccok pont ugyanolyan finomak, nem olyan, mint a gluténmentes, cukormentes dolgok amik nagyon rosszak tudnak lenni.
2024. jún. 12. 21:01
 6/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként felnőtt emberről van szó, aki érzékeny, nem gyerekről. Azt gondoltam, esetleg a laktozmentesnek más íze lehet, de ezekszerint nem. :)
2024. jún. 12. 21:11
 7/31 anonim ***** válasza:
16%

Nekem nem jönnek be a laktózmentes dolgok, szerintem másabbak, de lehet, hogy csak beképzelem.

Elég lesz 1-2 szelet torta külön neki, miért kapjon mindenki egy ember miatt menteset? Nekem is van olyan amit nem eszek meg, de eszembe sem jutni amiatt gondot okozni másoknak

2024. jún. 12. 22:09
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt még örülni is fog a figyelmességednek, ha lesz neki is 1 2 szelet mentes. Szerintem. Nekem baromi jól esne, ha gondolnának rám az étkezéseknél.
2024. jún. 12. 22:28
 9/31 anonim ***** válasza:
11%
Arra szavazok, hogy neki külön, nem kell az egész társaságnak szívni. Sose ettem még laktózmenteset, de nem hiszem, hogy ugyanolyan.
2024. jún. 12. 22:53
 10/31 anonim válasza:
52%
Szerintem akár lehet egy mentes torta is, vagy csak 1-2 szelet az érintettnek, biztosan jól esik majd neki a figyelem. Egyébként, szerintem finomabbak a mentés dolgok, és egészségesebbek is.
2024. jún. 13. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!