Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magánnyomozót fogadott már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magánnyomozót fogadott már valaki? Mik a tapasztalatok? Sikerült kinyomoznia amit szerettetek volna tudni?

Figyelt kérdés

1 éves kapcsolatom hazudozik, ködösít, az exéhez jár, de "nincs köztük semmi", bár egy ágyban alszanak.

Valamint napokra elmegy a párom, nem mondja meg hová és kikkel, mert miért kell nekem azt tudnom?

Bántsatok nyugodtan, nem zavar, ehhez a fájdalomhoz képest, amit érzek, semmiség lesz. Csak mondjatok légyszi valós infókat is,ha lehet.

48/N

máj. 29. 21:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
34%

Igen, jól látod, ez egy rossz kapcsolat. A férfi valódi megbecsülés helyett ajándékokkal igyekszik elkápráztatni téged, aki egyértelműen alárendelt szerepben vagy. Ő írja a játékszabályokat, felemel magához, beavat a saját kifinomult és csodálatos világába, a kapcsolatotok az ő térfelén zajlik. Neki magától értetődően belefér, hogy a régi nőjét is dugja időnként, valószínűleg életművésznek gondolja magát, amiért egyszerre két (vagy több?) nőt is boldoggá tesz. Mutatós kellék vagy az ő tökéletes életéhez. Ő irányít, nem fogod ott hagyni, mert a semminél ez a színjáték is több, és mert az ötvenhez közel nehéz lenne másik jómódú (vagy akármilyen ) férfit találni, aki a "tenyerén hordoz", holott csak egy pénzes egoista, aki otthagyta a kicsi gyerekeit.

Ne nyafogj, inkább igyekezz izgalmas és szexi maradni, mert éppen kezd rád unni. Esetleg kérdezd meg, mit szólna egy hármas szexhez.

jún. 1. 11:59
 22/39 A kérdező kommentje:

Igazad van, egészen addig, amíg azt nem kezded el írni, hogy "az ötvenhez közel nehéz lenne másik akármilyen férfit találni".

Az ötvenhez közel is lehet normális férfit találni, aki lelkileg a tenyerén hordoz. Nekem most még nem sikerült, de legközelebb remélem fog.

Az anyagiak nem érdekelnek. Ez a férfi pedig nem gazdag, katonatiszti fizetésből él. Az ajándékok, amiket vett nekem, nem voltak különösebben drágák.

És de, ott fogom hagyni.

jún. 1. 16:44
 23/39 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy fogod🤣
jún. 1. 16:47
 24/39 A kérdező kommentje:

Te már csak tudod...:)

jún. 1. 16:51
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Tudom bizony, pár hét múlva itt fogsz sírni megint xdxd
jún. 1. 17:17
 26/39 anonim ***** válasza:
79%

21-es vagyok. Azt írod, az anyagiak nem számítanak, a 16. és 17. hozzászólásban mégis az ajándékait sorolod (ékszerek, cipők stb), meg hogy főz rád, és mindig meglep valamivel. Programokra visz. Ja, a saját ízlése szerintiekre. Tét nélkül beszél a gyerekvállalásról. Dicséri a külsőd - ebben sincs semmi rendkívüli, hiszen húszéves korod óta meg akart... hódítani.

Igazad van, találhatsz még normális férfit, csak sajnos az nem olyan egyszerű, mert a korban hozzád illők többsége már foglalt (vagy szeretőt keres), a függetlenek jelentős része pedig testileg-lelkileg elhanyagolt, iszik, potenciazavarokkal küzd, vagy önző seggfej (mint a "párod"). A kulcs szerintem az lenne, hogy elszakadj attól, ami a házasságodat is jellemezte: egyenrangú félként viselkedj, ne a férfi mögé állj, ne támogató, alárendelt szerepbe helyezkedj.

jún. 1. 17:36
 27/39 A kérdező kommentje:

A következőben teljesen igazad van:

"A kulcs szerintem az lenne, hogy elszakadj attól, ami a házasságodat is jellemezte: egyenrangú félként viselkedj, ne a férfi mögé állj, ne támogató, alárendelt szerepbe helyezkedj."

Az ajándékok emlegetése értem, hogy furcsa és visszatetsző lehet, mert nem írtam meg a hátterét: a mostani "párom" észrevette, hogy a nőiességemet korábban nem tudtam tudatosan megélni és soha nem kaptam a volt férjemtől "női" ajándékokat (virág, ékszer, parfüm, csoki), sőt, semmilyen ajándékot nagyon.

És sosem mertem azelőtt nőiesen öltözködni,körmöshöz menni, sminkelni, csak most mert ő erre biztatott és dicsért érte és ez nekem csodálatos érzés volt, mert a volt férjem épp hogy ellenezte az ilyen dolgokat.

Ő nem vette észre, hogy nő vagyok.

Az ajándékok, mint mondtam, nem voltak túl drágák, a gesztus bűvölt el. Hogy velem ilyen figyelmes lehet valaki.:)

jún. 1. 18:30
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
Dicsakmore
jún. 1. 18:32
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
#27 Ráérzett, hogy mire van szükséged, és megtett mindent, hogy bepótolhasson téged.
jún. 1. 18:41
 30/39 A kérdező kommentje:

Így van.:)

jún. 2. 06:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!