Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magánnyomozót fogadott már valaki? Mik a tapasztalatok? Sikerült kinyomoznia amit szerettetek volna tudni?
1 éves kapcsolatom hazudozik, ködösít, az exéhez jár, de "nincs köztük semmi", bár egy ágyban alszanak.
Valamint napokra elmegy a párom, nem mondja meg hová és kikkel, mert miért kell nekem azt tudnom?
Bántsatok nyugodtan, nem zavar, ehhez a fájdalomhoz képest, amit érzek, semmiség lesz. Csak mondjatok légyszi valós infókat is,ha lehet.
48/N
Igen, jól látod, ez egy rossz kapcsolat. A férfi valódi megbecsülés helyett ajándékokkal igyekszik elkápráztatni téged, aki egyértelműen alárendelt szerepben vagy. Ő írja a játékszabályokat, felemel magához, beavat a saját kifinomult és csodálatos világába, a kapcsolatotok az ő térfelén zajlik. Neki magától értetődően belefér, hogy a régi nőjét is dugja időnként, valószínűleg életművésznek gondolja magát, amiért egyszerre két (vagy több?) nőt is boldoggá tesz. Mutatós kellék vagy az ő tökéletes életéhez. Ő irányít, nem fogod ott hagyni, mert a semminél ez a színjáték is több, és mert az ötvenhez közel nehéz lenne másik jómódú (vagy akármilyen ) férfit találni, aki a "tenyerén hordoz", holott csak egy pénzes egoista, aki otthagyta a kicsi gyerekeit.
Ne nyafogj, inkább igyekezz izgalmas és szexi maradni, mert éppen kezd rád unni. Esetleg kérdezd meg, mit szólna egy hármas szexhez.
Igazad van, egészen addig, amíg azt nem kezded el írni, hogy "az ötvenhez közel nehéz lenne másik akármilyen férfit találni".
Az ötvenhez közel is lehet normális férfit találni, aki lelkileg a tenyerén hordoz. Nekem most még nem sikerült, de legközelebb remélem fog.
Az anyagiak nem érdekelnek. Ez a férfi pedig nem gazdag, katonatiszti fizetésből él. Az ajándékok, amiket vett nekem, nem voltak különösebben drágák.
És de, ott fogom hagyni.
Te már csak tudod...:)
21-es vagyok. Azt írod, az anyagiak nem számítanak, a 16. és 17. hozzászólásban mégis az ajándékait sorolod (ékszerek, cipők stb), meg hogy főz rád, és mindig meglep valamivel. Programokra visz. Ja, a saját ízlése szerintiekre. Tét nélkül beszél a gyerekvállalásról. Dicséri a külsőd - ebben sincs semmi rendkívüli, hiszen húszéves korod óta meg akart... hódítani.
Igazad van, találhatsz még normális férfit, csak sajnos az nem olyan egyszerű, mert a korban hozzád illők többsége már foglalt (vagy szeretőt keres), a függetlenek jelentős része pedig testileg-lelkileg elhanyagolt, iszik, potenciazavarokkal küzd, vagy önző seggfej (mint a "párod"). A kulcs szerintem az lenne, hogy elszakadj attól, ami a házasságodat is jellemezte: egyenrangú félként viselkedj, ne a férfi mögé állj, ne támogató, alárendelt szerepbe helyezkedj.
A következőben teljesen igazad van:
"A kulcs szerintem az lenne, hogy elszakadj attól, ami a házasságodat is jellemezte: egyenrangú félként viselkedj, ne a férfi mögé állj, ne támogató, alárendelt szerepbe helyezkedj."
Az ajándékok emlegetése értem, hogy furcsa és visszatetsző lehet, mert nem írtam meg a hátterét: a mostani "párom" észrevette, hogy a nőiességemet korábban nem tudtam tudatosan megélni és soha nem kaptam a volt férjemtől "női" ajándékokat (virág, ékszer, parfüm, csoki), sőt, semmilyen ajándékot nagyon.
És sosem mertem azelőtt nőiesen öltözködni,körmöshöz menni, sminkelni, csak most mert ő erre biztatott és dicsért érte és ez nekem csodálatos érzés volt, mert a volt férjem épp hogy ellenezte az ilyen dolgokat.
Ő nem vette észre, hogy nő vagyok.
Az ajándékok, mint mondtam, nem voltak túl drágák, a gesztus bűvölt el. Hogy velem ilyen figyelmes lehet valaki.:)
Így van.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!