Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magánnyomozót fogadott már valaki? Mik a tapasztalatok? Sikerült kinyomoznia amit szerettetek volna tudni?
1 éves kapcsolatom hazudozik, ködösít, az exéhez jár, de "nincs köztük semmi", bár egy ágyban alszanak.
Valamint napokra elmegy a párom, nem mondja meg hová és kikkel, mert miért kell nekem azt tudnom?
Bántsatok nyugodtan, nem zavar, ehhez a fájdalomhoz képest, amit érzek, semmiség lesz. Csak mondjatok légyszi valós infókat is,ha lehet.
48/N
"hazudozik, ködösít, az exéhez jár, de "nincs köztük semmi", bár egy ágyban alszanak.
Valamint napokra elmegy a párom, nem mondja meg hová és kikkel, mert miért kell nekem azt tudnom?"
"Még abban sem vagyok biztos, hogy a munkája az-e, amit mondott nekem. Azt is szeretném tudni."
Csak azt nem értem, hogy miből gondolod, hogy ő a "párod"??
Mostanáig heti 2x találkoztunk, minden nap 4x beszéltünk telefonon, megbeszéltük, hogy én vagyok az ő barátnője, ő meg az én "pasim".
Megbeszéltük, hogy amíg együtt vagyunk, egyikünk sem lesz együtt senki mással. Hogy ő az enyém, én meg az övé vagyok.
Elvitt rendszeresen a baráti társaságába, hétvégi többnapos szerepjátékos bulikra, ahol úgy mutatott be, mint a párját, akit szeret. A társaságában meglepetéspartit szervezett a szülinapomon, ajándékokat vett a szülinapomra, karácsonyra, Valentin-napra, a névnapomra.
Ékszereket vett nekem (szépeket), és majd minden találkozáskor kaptam kisebb figyelmességet, pl. csokit, gyümölcsöt.
Vett felsőket, cipőket, bakancsokat nekem, a szerepjátékhoz jelmezeket, kellékeket, adott nekem hálózsákot örökbe.
Állandóan bókolt. Azt mondta rendszeresen: "Cs..., gyönyörű vagy!". És azt, mélyen a szemembe nézve: "köszönöm", "köszönöm, hogy vagy", de ezt mindig. Még múlt vasárnap is.
Mivel évtizedek óta ismerjük egymást, egy (másik) baráti társaság tagjai vagyunk mindketten, a volt férjemnek is barátja (nem őmiatta mentünk szét), és mindig ismételgette: "hogy én hogy irigyeltem S-t (a volt férjemet) mindig". Miattam irigyelte, hogy én az övé (a volt férjemé) voltam. Hogy mögötte álltam és támogattam.
Mindig emlegeti, hogy milyen gyönyörű voltam húszévesen, amikor egyszer meztelenül fürdött a társaság egy tóban és én kijöttem a vízből és ő azt gondolta: "igen, ez egy szép nő".
És hogy most is milyen gyönyörű vagyok, 48 évesen.
Minden alkalommal főzött nekem amikor átmentem hozzá (legtöbbször nála voltunk). Nem engedett beszállni a kajába, piába, személyes sértésnek vette, amikor felajánlottam.
Amikor hazamentem, mindig csomagolt nekem ételt elvitelre, mint egy gondos nagymama.:)
Tervezte, hogy elutazunk együtt a Felvidékre, megnézzük a várakat...stb.
Hát ebből.:)
És még abból gondoltam, hogy ő a párom, hogy a kapcsolat elején többször mondta: ha még lehetne, gyereket szeretne tőlem. (mindkettőnknek felnőtt gyerekeink vannak.)
És mi lett? Mit csináltál, hogy szembesítetted vele?
Én is csodálkoztam.
Ugyanis a drága embernek (most kapaszkodjatok) van 3 felnőtt, szép gyereke, akiket 5-6 éves korukban látott utoljára.
Amikor is az történt, hogy a felesége összeszerelmesedett az ő (a pasim) legjobb barátjával (akit az illető korábbi szerelmi csalódása miatt, hogy pátyolgassa a lelkét, a pasim ideiglenesen magukhoz költöztetett), és elhagyta őt (a pasimat).
Majd ezek után (állítólag a feleség miatt, aki minden létező fórumon feljelentette őt, a pasimat, hogy erőszakos volt velük), kirúgták a(z azóta már megszűnt) fegyveres testülettől, ahol tiszt volt, és valahogy a nő elvette tőle a házát, ami Buda legfrekventáltabb villanegyedében egy nagy ház volt egy hatalmas kertben. (Ezt nem tudom, hogy csinálta a nő.)
Ettől összeomlott lelkileg (4-5 gyerekes nagy családot akart), hogy mindent elveszített.
(A nagy budai villára én is emlékszem, többször buliztunk ott fiatal koromban. Különben el sem hinném.)
Ezért akart gyereket. Hogy "tovább adhassa neki a tudását". (?)
Olyan, mint egy brazil szappanopera, nem? :D
Kérdeztem tőle múltkor:
"Te tényleg úgy akarod leélni az életedet, hogy nem látod többé a gyerekeidet?"
Válasz: "Hát...igen."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!