Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja a barátnőm össze van zavarodva, nem tudja mit érez akkor hogyan segíthetnék neki, hogy kibéküljön velem?
Figyelt kérdés
Én szeretném folytatni és ő sem zárkózik el teljesen.márc. 27. 12:08
1/10 anonim 

válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Benne van egy link más kérdéshez és szerintem le lehet belőle vonni, hogy miért nem érdemes exszel újrakezdeni.
2/10 anonim 

válasza:

Mond azt, hogy ott elmész. Ha vissza akar szerezni, akkor hagyod magad, ha nem, akkor mész.
4/10 anonim 

válasza:

Már nem szeret téged, maximum társfüggőség miatt visszamegy hozzád mert közben más férfinak nem fog kelleni, vagy sajnálatból.
5/10 A kérdező kommentje:
Itt mindenki ilyen negatív? :(
márc. 27. 12:30
7/10 anonim 

válasza:

Nem tudsz mit tenni. Elfogadod, hogy bármikor leléphet (mert ugye nem jó számára a kapcsolat), avagy szakitasz és keresel mást.
8/10 anonim 

válasza:

Az "összevan zavarodva" azt jelenti már szabadulna tőled, és készen áll lelécelni... Én nem könyörögnék neki, azzal csak magadat alázod meg.
9/10 anonim 

válasza:

Ő van összezavarodva nem te, neki kell ezzel kezdenie valamit, ha akar valamit.
10/10 anonim 

válasza:

Ha együtt maradtok, az egy nagyon jó lecke lesz neked, hogy miért nem kellett volna. Ha valaki nem biztos benne hogy veled akar lenni, abból max egy hatalmas csalódás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!