Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt akik voltak párterá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt akik voltak párterápián és segített nekik jelentősen javítani a kapcsulatukon? A páromnak nehezére esik őszintén beszélni a dolgairól velem. Sok a passzív-agresszív megnyilvánulása. Ezen segíthetne egy párterápia kettőnknek?

Figyelt kérdés

dec. 5. 18:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy embernek nehezére esik beszélni a kapcsolatáról, akkor annak általában tele van a töke már a másikkal, csak gyáva bevallani, mert elvész a kényelem/otthon/megszokás stb, vagy fél, hogy nem talál jobbat.

Másfelől egy passzív -agresszív ember aligha megy el veled terápiára. Terápiára az megy, akinek fontos, hogy rendbehozza a dolgokat.

dec. 5. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:
21%

A párterápia szerintem azoknak való, akiknek mindenképp együtt kell maradni valamilyen érdek miatt, pl. közös vagyok. Hogy ki tudjanak egymással jönni.

Ha azonban semmilyen érdek nem fűződik hozzá, akkor a rossz párkapcsolatot be kell fejezni.

dec. 5. 18:10
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Pontosabban:

Pl. közös vagyon

#2 voltam

4/16 A kérdező kommentje:
Ő javasolta többször is a terápiát. Nem élünk együtt. Általában én jutok el odaig, hogy kilépjek a kapcsolatból. Most szeretnénk eldönteni hétvegén, hogy hogyan tovább.
 5/16 A kérdező kommentje:
Szerelem megvan, de sok a konfliktus. Nekem elég fontos ő. Úgy érzem ő életem szerelme, és nem vagyok már mai csirke 40 vagyok.
dec. 5. 18:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én és a férjem jártunk párterápiára. Én 31 voltam, ő 41.

2-ik alkalom után én nem mentem többet. Elhangzott, amit hónapokig mondogattam neki, hogy változtasson rajtan. Ő ott sem értette a vaj okát, engem hibáztatott, hogy manipulálom.

Mi elváltunk. Akkor 3 éves volt a fiunk.

dec. 5. 18:20
 7/16 anonim ***** válasza:
*baj =vaj 😅
dec. 5. 18:21
 8/16 A kérdező kommentje:
6-os sajnálom. Ezt így nyíltan kimondták neki, hogy változtatnia kéne?
dec. 5. 18:23
 9/16 anonim ***** válasza:
56%

Igen. Kimondták. Foglalkoztak velünk külön-külön is meg együtt.

A féltékenység volt a gond és a reakciói.

Azóta lett új férjem 😅.

dec. 5. 18:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a terápia javaslása is csak amolyan zsaroló technikai volt részéről, de próbáld ki. Ha felhozod, hogy menjetek, nem fog menni.
dec. 5. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!