Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt akik voltak párterápián és segített nekik jelentősen javítani a kapcsulatukon? A páromnak nehezére esik őszintén beszélni a dolgairól velem. Sok a passzív-agresszív megnyilvánulása. Ezen segíthetne egy párterápia kettőnknek?
Ha egy embernek nehezére esik beszélni a kapcsolatáról, akkor annak általában tele van a töke már a másikkal, csak gyáva bevallani, mert elvész a kényelem/otthon/megszokás stb, vagy fél, hogy nem talál jobbat.
Másfelől egy passzív -agresszív ember aligha megy el veled terápiára. Terápiára az megy, akinek fontos, hogy rendbehozza a dolgokat.
A párterápia szerintem azoknak való, akiknek mindenképp együtt kell maradni valamilyen érdek miatt, pl. közös vagyok. Hogy ki tudjanak egymással jönni.
Ha azonban semmilyen érdek nem fűződik hozzá, akkor a rossz párkapcsolatot be kell fejezni.
Én és a férjem jártunk párterápiára. Én 31 voltam, ő 41.
2-ik alkalom után én nem mentem többet. Elhangzott, amit hónapokig mondogattam neki, hogy változtasson rajtan. Ő ott sem értette a vaj okát, engem hibáztatott, hogy manipulálom.
Mi elváltunk. Akkor 3 éves volt a fiunk.
Igen. Kimondták. Foglalkoztak velünk külön-külön is meg együtt.
A féltékenység volt a gond és a reakciói.
Azóta lett új férjem 😅.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!