Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy segíthetnék barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segíthetnék barátnőmnek túljutni a beteges megszállotságán?

Figyelt kérdés
Üdv,borzasztó állapotokban van utóbbi időben a párom,aki mellesleg bipoláris személyiségzavarban szenved évek óta. 16 hónapja vagyunk együtt de örökökké a kapcsolatunk alatt volt benne egy széthúzás és sosem tudta elkötelezni magát igazán melletem ugyanis éveken át egy srác után sóvárgott még azután is hogy engem megismert akit csupán netröl ismert meg telón beszéltek,bár sose találkoztak mert a srác mellőzte nem igazán akart komolyan semmit. Miután 4 hónapja már együtt éltünk közös albérletben egy veszekedést követően eszelős módjára elment hozzá egy 9 órás vonat útra,persze hívatlanul és a srác nemigazán volt elragadtatva, ugyan ezt megcsinálta múlt kedden is de sokkal agresszivabb volt. kiment háza elé munka után ott várta de a srác egyböl kocsiba tette és vitte a vonatra mire rángatni kezdte a kormányt menet közbe aztán nem akart kiszállni míg rendört nem akart rá hívni a srác,aki mellesleg kapcsolatban volt már legutóbb. Szóval a kérdés az mihez lehet kezdeni ilyesfajta beteges megszállotsággal ragaszkodással? Depressziókba zuhan ,ilyeneket mond ha nemlehet vele inkább meghal,meg nemleszek mindig ott hogy megállitsam hogy megölje magát,amit már megkisérelt mielött megismertem. Szanatóriumba nem akar menni,terápiára se tanácstalan vagyok,szüleire nemlehet számítani nincs hozzátartozója aki segítene bármibe.

2022. dec. 14. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
22%

Beszélj a csávó párjával hogy a barátnőd hogy odavan a pasijáért.

Az úgy helyre fogja tenni, hogy a barátnőd többet a tájára se fog menni a pasinak:)

2022. dec. 14. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

magyarán együtt vagy nővel, aki észbontóan (szó szerint) szerelmes egy másik csávóba, de te még segíteni akarsz neki??

kedves tőled, de sztem lépj le!

neked nem a megmentőjének kell lenned, hanem a párjának, aminek nem foga el teljesen.

innentől kezdve miben reménykedsz?

2022. dec. 14. 00:30
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Bàstya. Az elmebetegeket nem a te dolgod megmenteni.

A csajod az.

Mentsd magad először, az a primér felelősséged!

2022. dec. 14. 00:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Benned nincs egy kis önbecsülés/tartás?? A csajod fülig bele van zúgva valakibe te meg szép nyugodtan tűröd, hogy még utazgat is hozzá? Hát nálad sincsennek teljesen rendben a dolgok a fejben.. Ezt azonnal dobd ki! Elmebeteg. Nem a te feladatod egy beteg embert ápolgatni, csak a saját életed teszed vele tönkre..
2022. dec. 14. 04:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, te ehhez nagyon kevés vagy! Szállj ki a dologból, és szólj a szüleinek.

Szedi a gyógyszereit, jár pszichológushoz?

2022. dec. 14. 04:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék a lány családjának, hogy kezeltessék, mert baja fog esni. A barátnőit is értesíteném. Ez a helyzet sajnos pszichiáter segítségét is igényli. Aztán új életet kezdenék nélküle. Fontos, hogy a család tudjon róla, nem szabad magára hagyni.
2022. dec. 14. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!