Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek szexelni, de erre még csak most kezdek rájönni. Ki/mi segíthetne?
Szerintem mivel nem kívánod őt ahogy kellene abból adódik ez az érzés és vetítődik ki más férfiakra is. Még most lehet nem úgy gondolod, de eljutsz arra a pontra, hogy rá se bírsz majd nézni.
(Amúgy ha úgy fekszel le, hogy semmi kedved hozzá és őt nem érdekelne a jövőben, hogy fáj, nem élvezed az nemi erőszaknak bizonyul.)
4. Hogy jön ez ide? Semmi köze. Ne itt hírdesd a pici kukid..
Szerintem is ez nagyon nem oké. Esetlegesen más a szexualitásod? Biszex vagy? Ilyenről nem tudsz? Női érintés nem hiányzik?
Ezt beszéld meg a pároddal.
Esetleg egy szakember, akivel elbeszélgetsz erről.
Voltam hasonló cipőben, talán a stressztől.
F.
a) Nőgyógyász (hormonszint-vizsgálat)
b) Pszichológus (a kérdés megszövegezése alapján, a sorok között olvasva inkább pszichés okai vannak, de nem lövöm le a "poént").
4. Nice try, kispöcs :D
Kérdező
Aszexuális lennél? Nincs azzal semmi gond, én is csak pár év után jöttem rá, kellett hozzá 2 ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!