Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek szexelni, de erre még csak most kezdek rájönni. Ki/mi segíthetne?
Megpróbálok beszélgetni vele erről. Csak attól félek, hogy magára veszi... pszichológushoz januártól fogok tudni elmenni max, most még éppenhogy megélek az egyetem mellett. Nőgyógyász éves szűrés miatt decemberben aktuális, de lehet már kérek időpontot november végére és beszélek vele erről is. Ott hogy lehet felhozni ezt a témát? Szimplán ha elmondom, h csökkent a libidóm, szeretném tudni, hogy vannak-e szervi okai, akkor vizsgál ilyen szempontból?
Biszex vagyok, az tuti, de mondjuk 90%ban férfiak, 10%ban nők érdekelnek. El tudnám képzelni az aktust nővel, de most nincs igényem intimitásra sem nővel, sem férfival a párom mellett. Aszexualitással még nagyon kevés tapasztalatom van, ezt tippre nem mondanám magaménak, mivel fizikálisan van igényem a rendszeres kielégülésre, csak fejben/lelkiekben nincs meg az, ami mondjuk a kapcsolatunk elején megvolt. Lehet valaki aszexuális ìgy is? :'
"Csak attól félek, hogy magára veszi..."
Tudom, talán te magad sem gondolod így, és próbáltad egy jól működő kapcsolatnak leírni a tiéteket, de nekem olyan érzésem van, hogy ez távolról sincs így. Láthatóan a nyílt kommunikáció problémás, valóüszínűleg azért, mert te félsz a reakciójától. Valószínűleg itt valami lelki, párkapcsolati okai lehetnek annak, hogy csökken iránta a nemi vágy.
Lehet 12-es :( én egyértelműen félek attól, hogy mi van ha elveszítem őt, főképp mert a barátaim nagy része lekopott, egyetemen a munka miatt nem sokkakkal maradt meg a kapcsolat és hiába próbálkozom, most meg már "kicsit el vagyok késve". Persze ehhez sosincs késő, de az alap bandák már kialakultak így a diplomához közel... ő meg fix barát, ember az életemben és nem tudom, hogy mi lenne nélküle velem.
13: nem :D már nincs :D az elején volt, hiszen minden új volt ebben a témában, de rendszeres a ciklusom és megfelelően védekezünk, sosem volt eddig gond. Bízom a barátomban, ha bármi lenne, szólna, mennénk eseményutániért is.
"3 és fél éve vagyok együtt a barátommal"
Igen, a barátoddal. Nem a szerelmeddel. Ez lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!