Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanaz a kettő? Olyan munkahelyen dolgozom ahol van,hogy este 10kor is fel kell vennem a telefont ha elakadnak valamiben és mivel főnök vagyok ezért nem tehetem azt meg, hogy nem veszem fel. A minap egy érdekes vita lett köztem és a párom között.
Tegnap este haza mentünk 6 óra körül és Ő le ült telefont nyomkodni,csomószor hozzá szóltam de vagy nem válaszolt vagy ha válaszolt is akkor egy szóval és bújta tovább a telefont. Eltelt jó 3 óra és meguntam, be mentem a szobába le feküdni inkább, majd ma felhoztam neki ezt,hogy mintha Én megszűntem volna létezni. Persze nagy vita lett belőle,azt hozta fel,hogy amikor Én fel veszem a telefont a munkámmal kapcsolatosan az ugyanaz.
Na most Én ha fel is veszem akkor azt nagyon maximum 5 perc alatt le is rendezem és utána rá figyelek.
Tényleg ugyanaz lenne a kettő?
Én néha fel veszem a telefont a munkám miatt,Ő meg órákig a telefont bújja?

Ez milyen sűrűn fordul elő?
Mert ha csak néha, akkor hadd nyomkodja már a telefonját, nem csak te vagy a világon.
Ha sokszor, az más. Akkor jogos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!