Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznem rám olyan fura tekintettel és érdekes félmosollyal a munkahelyemen a (férfi) főnökeim? L/24
Egy gyár a helyszín, több műszakvezetőről van szó.
Sejtésem, hogy valami hír felkapott rólam, nem hiszem, hogy én képzelem be a szitut. Az biztos, hogy számos férfidolgozón veszem észre hogy nézegetnek, bizonyára tetszhetek neki. Ami igaz, az igaz, van egy erőteljesebb női, talán szexuális (is) kisugárzásom. De a műszakvezetők nem tudom... elég rossz sejtésem van.
Inkább aludjál, holnap munka...
Lehet, hogy sejti a műszakvezetős, hogy alvás helyett folyamatosan gyakorizol és ezért megy olyan lassan a munka.
nem, dehogy!! Isten ments!
Én tudatában vagyok hogy erős a szexuális kisugárzásom, de mindig igyekezek ezt inkább elrejteni, és visszafogottan viselkedni!
Talán képet mutathatnál magadról, hogy tudjuk hogyan nézel ki.
Amúgy a kérdésedben benne van a válasz, úgyhogy nem kell meglepődni azon, hogy felkelted a férfiak érdeklődését.
Nem értem ez miért zavar? Engem is szoktak nézni, ha már zavaró lehet szólni, de szerintem, ha mindenki nagyon "úgy" néz akkor valami van a háttérben.
Lehet, hogy Te is úgy nézel, vagy valamelyik kollégád, ha együtt voltatok akkor nem annyira tudta magában tartani az élményt és már mindenki tudja, minden részletét. Vagy mondjuk, ha kipakolsz olyan képeket közösségi oldalakra ne csodálkozz azon, hogy "úgy" néznek. Ezeken érdemes elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!