Mit csinálnátok ha olyan lenne az új munkahelyetek, hogy maga a munka érdekes (bár nehéz, és szervezetlen), de a főnök főnökét nem bírjátok elviselni?
3 hónapja vagyok itt, jók a körülmények (fizetés, rugalmasság, home office lehetőség), és a munka is érdekes, sokat tudok tanulni belőle. A közvetlen főnököm is normális, viszont az ő felettese, akivel sajnos viszonylag sokat kell kontaktálnom (heti pár alkalom) egy irritáló, okoskodó, igazságtalanul kioktató, nyers ember. Nagyon stresszelek tőle. Maga a munka is elég szervezetlen, nincsenek jó rendszerek, nem mindig egyértelmű, hogy kinek mi a felelőssége stb. De sokkal jobban zavar ez az ember.
Ilyen helyzetben mit tennétek? Mennétek vagy maradnátok? Ha maradnátok, hogy lehetne enyhíteni a stresszen?
Pontosan mennyit kell vele beszélned? Nem lehetne redukálni? Szerintem, ha heti 1-2 óráról van szó, akkor csak miatta ne hagyd ott a munkát...
Nem lehetne megoldani, hogy ne kelljen vele beszélned?
A fonok fonokevel nem kell tul sokat beszelj/egyutt legyel vagy legalabbis ezt gondolom.
Masfelol meg tokeletes munkahelyrol sajnos csak almodni lehet
Sajnos nem megoldható, hogy ne beszéljünk.
Hát igen, nincs tökéletes munkahely, pedig nagyon szeretném.
Talán bölcs megoldás kivárni, aztán meglátni, hogy mennyire tudom megszokni és elfogadni ezt a helyzetet? Vagy ilyenkor rögtön menekülni kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!