Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm haragszik rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm haragszik rám, mert "nem álltam ki mellette teljesen", de miért kellett volna, ha nem teljesen értek vele egyet? Vagy igaza van?

Figyelt kérdés

Szombat délután/este nálunk volt a 12 éves húgom. Pénteken előtt a barátnőm megkérdezte tőle, hogy mit szeretne vacsira. Az volt a válasz, hogy pizzát. Oké, jó lesz, eddig semmi baj.

Én azt mondtam a barátnőmnek, hogy majd rendelünk, vagy sütök, van receptem hozzá, szóval, hogy megoldom én, mert az én húgom jön. A barátnőm azzal jött, hogy nem, majd ő megoldja, majd ő süt, úgyis hamarabb végez munkával, csináljam nyugodtan a dolgomat home officeban. Oké, ennyiben maradtunk. Csak abból, hogy a barátnőm süt az lett, hogy mirelitet. Amivel semmi baj nem lett volna, tök finom volt, a tesómnak is ízlett.

A baj az volt, hogy anyámnak mesélte a húgom, hogy hű de finom volt, amit a barátnőm sütött, anyám meg hát ennek apropóján halál lelkesen megkérdezte, hogy milyen recept volt. A barátnőm meg hát megmondta, hogy mirelit volt.

Anyám meg behisztizett rajta, egy kis vita, hogy mekkora gáz mirelit dolgokat csinálni, ha már valaki nem tud főzni/sütni, akkor ne "mirelit szrral" akarja megoldani, hanem rendeljen meg ilyenek. Én ezen a ponton amúgy a barátnőm mellé álltam, mert amúgy szerintem semmi baj nem történt, nem akkora katasztrófa egyszer enni egy mirelit pizzát, semmi baja nem lett a húgomnak, ízlett neki, nincs itt semmi baj.

Ez így ennyiben is maradt, tegnapig. Aztán valahogy szóba került a téma, a barátnőm meg olyat mondott, hogy mekkora bunkóság volt lecseszni őt, ő erre a szabadidejét áldozta. Én meg így megemlítettem, hogy nem lett volna muszáj, alapból azt mondtam, hogy megoldom én. És most így kiakadt rám, hogy miért adok részben igazat anyámnak. Amikor nem erről van szó, csak ha ez neki teher, akkor minek ajánlotta fel...

márc. 27. 14:46
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
90%
O, anyám. Vihar a biliben. A húzódnak semmi baja nem lett a mirelit pizzatol.
márc. 27. 14:55
 2/39 anonim ***** válasza:
94%

Ez a dráma vetekszik egy mexikói szappanoperáéval. :D

"Kati, anyád kissé túlreagálta a múltkorit, húgomnak ízlett a pizza, lépjünk tovább"

Ennyi az egész.

márc. 27. 14:59
 3/39 anonim ***** válasza:
86%

,,mekkora bunkóság volt lecseszni őt, ő erre a szabadidejét áldozta.”

Mire? Hogy kivette a pizzát a csomagolásából és bedobta a sütőbe?

márc. 27. 15:04
 4/39 anonim ***** válasza:
89%

"A barátnőm haragszik rám, mert "nem álltam ki mellette teljesen", de miért kellett volna, ha nem teljesen értek vele egyet?"

Az, hogy a párod mellett állsz, nem azt jelenti, hogy innentől kritika nélkül állsz minden közös döntésetekhez, valamint egymás közt is bólogatsz neki mindenre. Amikor kellett, anyáddal szemben, teljesen mellette álltál, ez a lényeg.

márc. 27. 15:16
 5/39 anonim ***** válasza:
25%
Beszarok anyádon meg a barátnődön is. Amúgy valahol még érthető anyád oldala mert hiába nem lett semmi baja tőle lehetett volna. De te vagy a legnagyobb hibás mert neked kellett volna sütni pizzát, rendelni vagy más akár kaját. A barátnőd oda kontárkodott ahová nem is kellett volna neki és tessék rábaszott mert anyád őt hibáztatja pedig téged illene. Hozzáteszem, hogy amilyen hisztit levágott a csajod se semmi. Betette a pizzát és ő szabad időre fogja. Végem. Ő is arra lusta volt, hogy megcsinálja. Pedig milyen jó pizza sütés lehetett volna kettőtöknek a húgoddal.😁😁😁
márc. 27. 15:19
 6/39 anonim ***** válasza:
82%
A barátnődnek összesen annyiban nincs igaza, hogy azért a mirelit pizza bedugása a sütőbe nem időáldozdás. De anyád tényleg paraszt volt, és illett volna tényleg megvédened a barátnődet (mármint anyádnak megmondani, hogy ne legyél ilyen bunkó... párkapcsolatban sajnos ezt is meg kell tenni, én is állítottam már le a szüleimet, amikor elkezdték ilyen piti dolgok miatt kóstolgatni az akkori páromat), attól függetlenül, hogy te sütöttél volna nem mirelitet.
márc. 27. 15:23
 7/39 anonim ***** válasza:
53%
6-os de hát megvédte. Mit csináljon még? Amúgy megérdemli mert az ő húga és neki kellett volna sütni, vagy együtt kellett volna hárman!
márc. 27. 15:25
 8/39 anonim ***** válasza:
58%
7: az azért nem megvédés, hogy "nem történt baj, egész jó vót az a pizza". Itt nár látszik, hogy anyuka elkezdi osztani az észt ás fúrni, a fiú meg nem állítja le. Nem a tünetet kell kezelni, hanem a probléma gyökerét. Leginkább azt, hogy anyukane kezdjen el kárálni, hogy a fia barátnője mekkora "bunkó" azért, mert mirelit pizzát sütött.
márc. 27. 15:30
 9/39 anonim ***** válasza:
16%
8-as kezet foghatnál mindkettő nővel, bolhából elefánt lett. Holott erre nem is került volna sor ha mindhárman készítették volna el! A gyerek anyjának jogában áll a gyereke miatt lebunkózni a csajt főleg, hogy mirelitet bedobta azt jól van! Ha már egyszer kedveskedni akarsz akkor csináld őszintén, vagy sehogy!
márc. 27. 15:37
 10/39 anonim ***** válasza:
85%
9: nem értem, miért lehet kedveskedés egy jó ízű mirelit pizza. De hát olyan országban élünk még mindig, ahol a nő szégyen, ha nem főz minden nap éttermi szintű 3fogásos vacsit (és szeretném megkérni azokat a vinnyogó férfiakat az oldalon, akik szerint egyáltalán nincs ma már a nők felé általánosan elvárás...).
márc. 27. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!