Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm haragszik rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm haragszik rám, mert vizsgán "megmondtam" az vizsgáztatónak, hogy puskázott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egymás mellett ültünk, mert nem ugyanabból a tárgyból vizsgáztunk csak ugyanabban a teremben. Nekem ez a harmadik vizsgám volt a tárgyból ebben a félévben, és másodjára vettem fel a tárgyat, ha most buknék, akkor csak jövőre próbálhatnám újra, ami +1 év csúszás. Neki első vizsga, első tárgyfelvételre.

Ő telefonról puskázott. A vizsgzatató járkált a teremben, benézett a padba, látott ott egy telefont(a barátnőmét), inkább hozzám volt közelebb egy kicsivel. Észrevette.

A vizsgáztató először azt hitte, hogy az enyém a telefon, én meg megmondtam, hogy nem az enyém. Szóval kiderült, hogy a barátnőmé a mobil. Ő amúgy meg se próbálta bevallani, hogy az övé. Neki így instant bukó lett a vizsga.

Most haragszik rám, hogy nem vittem el helyette a balhét, miattam bukott meg. Szerintem ez nonszensz. Az, hogy megbukott, semmi komoly következménnyel nem jár, még simán felvehet másik vizsgaalkalmat ebben a vizsgaidőszakban. Semmi más következménye nem volt a puskázásnak. Ráadásul magának okozta a helyzetet.

Ha meg felvállalom helyette, akkor én úgy bukom, hogy nem mehetek többször ebben a vizsgaidőszakban vizsgázni, és ha most buktam volna, akkor csúszok.

jan. 6. 13:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
A barátnőd hülye. Ha még random árulkodtál volna, megérteném vmennyire, hogy kiakad, de így, hogy magadat védted... hülye lettél volna elvinni helyette a balhét.
jan. 6. 13:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a barátnőd hibája és még te lehetnél rá megsértődve, hogy rád kente volna az egészet amikor tudja, hogy ez neked mekkora érvágás.
jan. 6. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt akartam írni, hogy nagy g.ci vagy, hogy beköpted, de abban a formában, ahogy történt, nem vagy hibás egyáltalán. Én nagyon megharagudnék rá, hogy azt várja el, hogy az ő puskázása miatt te vállald be azt, hogy megbuksz.
jan. 6. 13:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Önző és érzéketlen. Hagyd el.
jan. 6. 13:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen tekintetben nem vagy hibás.

Ha árulkodtál volna, akkor megérteném a felháborodást, mert nehogymár egy tanárhoz lojálisabb légy, mint a barátnődhöz.

De az abszolút nem lehet elvárás, hogy magadra vállald az ő hülyeségét… Aki puskázik, az kockázatot vállal. Benne volt a pakliban, hogy lebukik - lebukott.

Nem várhatja el, hogy a saját károdra bevédd.

jan. 6. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ő volt hülye, hogy oda tette (talán szándékosan hozzád közelebb?)
jan. 6. 13:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el, simán elvárta volna hogy te bukj meg. Te készültél ő nem. Nehogy már azért te legyél a hibás, hogy ő nem készült.
jan. 6. 13:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem miattad bukott meg! Hanem mert nem tanult. Nehogy te érezd emiatt rosszul magad. Te rághatnál be rá, automatikusan be kellett volna vallania magától, hogy övé a telefon és ő puskázott. Ő nem a barátnőd! Ilyet idegennel nem csinálnék meg, nem hogy a barátnőmmel.
jan. 6. 20:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Igazából rosszul is esett, hogy ő ezt várta tőlem.

Illetve nem tudom, hogy miért volt ennyire közel hozzám a telója. Tőle balra ültem, ő jobbkezes, én balkezes vagyok, elég közel volt a telefon, hogy emiatt úgy tűnjön, mintha én használtam volna. De nem akarom azt hinni, hogy úgy tervezte, hogy ha kiderül, akkor rám tudja kenni... Viszont az, hogy magától nem szólt... Ha nem szólok, akkor szerintem csendben elnézte volna, hogy az ő puskázása miatt én viszem el a balhét.

jan. 6. 20:58
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

9

Pedig lehet, ez volt a célja, hogy eleve rád kenje.

jan. 7. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!