Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi pontot vonnak le a...

Mennyi pontot vonnak le a vizsgáztatók az angol emelt szóbeli témakifejtésnél, ha szinte csak személyes tapasztalatokról adnak a diákok beszámolót?

Figyelt kérdés
Túl vagyok már az írásbeli és a szóbeli vizsgán is, eddig 101 pontom van a 120-ból, ez ~84%, de a végeredmény úgy érzem gyengébb lesz, mert nagyon izgultam és nehéz témákat kaptam. Az interjú része nem volt annyira vészes, de a vitában a tetoválás ellen érveltem és sokszor nem tudtam rendszerezni a gondolataimat, elég sok nyelvtani hibám lehetett. A prezentációm témája az önkéntes szolgálatról szólt, őszintén hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, de végül a saját tapasztalataimra tértem ki, és arról beszéltem, hogy voltak idős emberek a családunkban, akik segítségre szorultak. Egy-két kérdést feltettek a végén. Szerintetek az, aki izgul a vizsgán, tekintettel vannak erre a tanárok vagy nem veszik figyelembe az értékelés során? Akik emelteztek, milyen tapasztalataik vannak a vizsgával kapcsolatosan?

nov. 9. 23:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak a legelejet nem veszik figyelembe, de ezt tudhatnad a pontozási utmutatobol.
nov. 10. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!